Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampen un conductor a 126 km/h per la Via Augusta de Barcelona

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona han denunciat penalment el conductor d’un turisme que circulava a 126 km per hora per la Via Augusta de Barcelona, en un tram limitat a 50 quilòmetres de velocitat màxima. És a dir, el conductor superava per 76 quilòmetres la velocitat màxima permesa de circulació. Així ho han comunicat des del cos policial de la capital catalana des del seu compte de Twitter, en un tuit que recorden que els agents de la Unitat de Denúncies per Imatges Gravades (UDIG) “s’encarrega de tramitar les infraccions associades a conductes de risc amb l’objectiu de reduir la sinistralitat”.

Els fets van tenir lloc aquest passat diumenge pels volts de dos quarts de quatre de la matinada. Aquell dia, però, aquest cas no va ser l’únic incident de trànsit que es va registrar. L’avinguda Mare de Déu de Montserrat va convertir-se aquest diumenge escenari d’un accident de trànsit. Dos cotxes van xocar frontalment en aquest carrer del barri del Guinardó (districte Horta-Guinardó) perquè un dels dos vehicles circulava contra direcció. Dues persones van resultar ferides lleus i els cotxes implicats van patir danys més greus. A més, un tercer vehicle també es va veure afectat.

Una víctima de 88 anys

A banda d’aquests dos incidents, un amb ferits i l’altra sense, un home de 88 anys va morir aquest dissabte passat en un accident de trànsit. Els fets van tenir lloc al número 320 de l’avinguda Meridiana, entre les estacions de Fabra i Puig i la Sagrera (districte de Sant Andreu). Les autoritats van rebre l’avís a les 10 hores i en l’accident es van veure implicats tres vehicles: dos cotxes i una moto. El conductor d’un dels turismes, la víctima mortal de 88 anys, se la va traslladar a l’Hospital de Sant Pau, on va acabar morint. Aquest incident suposa la cinquena víctima mortal en sinistre de trànsit d’aquest any a Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa