Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un aparatós accident de trànsit deixa dues persones ferides a Barcelona

L’avinguda Mare de Déu de Montserrat ha estat aquest diumenge escenari d’un accident de trànsit. Tal com ha avançat el 324 i ha confirmat el TOT Barcelona a través de fonts municipals, Dos cotxes han xocat frontalment en aquest carrer del barri del Guinardó (districte Horta-Guinardó) perquè un dels dos vehicles circulava contra direcció. Han xocat de cara. Dues persones han resultat ferides lleus i els cotxes implicats han patit danys més greus. A més, un tercer vehicle ha resultat afectat.

Una víctima de 88 anys

Un home de 88 anys va morir aquest dissabte en un accident de trànsit. Els fets van tenir lloc al número 320 de l’avinguda Meridiana, entre les estacions de Fabra i Puig i la Sagrera (districte de Sant Andreu). Les autoritats van rebre l’avís a les 10 hores i en l’accident es van veure implicats tres vehicles: dos cotxes i una moto.

El conductor d’un dels turismes, la víctima mortal de 88 anys, se la va traslladar a l’Hospital de Sant Pau, on va acabar morint. Fins al lloc dels fets es van traslladar diverses patrulles de la Guàrdia Urbana, que van obrir una investigació per esclarir els fets. Es tracta de la cinquena víctima mortal en sinistre de trànsit d’aquest any a Barcelona. El consistori va lamentar la mort d’aquest home i ha traslladat el seu condol a la família i amistats. El passat mes de març van morir dos motoristes en accidents de trànsit. Es van produir en menys de 24 hores de diferència.

Al llarg del 2022, 23 persones van perdre la vida a Barcelona fruit d’un accident de trànsit, quinze de les quals eren motoristes. L’augment de motos a la ciutat és una de les raons per les quals els motoristes són el col·lectiu més afectat. Un fet que des del RACC consideren que és perquè “la moto és una de les solucions de mobilitat ‘real’ més polivalents, ràpides i econòmiques per fer desplaçaments diaris”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa