Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor un nou motorista a Barcelona en un accident a Nou Barris
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha informat d’una nova mort en un accident de trànsit. Es tracta d’un motorista de 33 anys que va patir un sinistre a les 23:40h al carrer de les Agudes, al districte de Nou Barris. Segons informa el consistori, en l’accident hi ha un bus nit de l’empresa Tusgal implicat. Fins al lloc dels fets s’han traslladat diverses dotacions de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques. La policia local ha obert una investigació per aclarir els fets.

L’auge de sinistralitat dels vehicles de dues rodes és un dels temes que més preocupa a les autoritats. Amb aquesta, ja són tres les persones que han mort aquest any per un accident de trànsit. El consistori ha lamentat la mort i ha traslladat el condol a la família.

Dades preocupants

Segons dades de l’Ajuntament, l’any 2022 han pujat els accidents respecte a l’any 2021. Un fet que podria no ser cap sorpresa si tenim en compte que l’any passat va estar marcat per les restriccions de la pandèmia. El que sí que amoïna especialment a l’administració és l’augment d’accidents amb motoristes implicats. Fins a 23 persones van perdre la vida a Barcelona fruit d’un accident de trànsit l’any passat, quinze de les quals eren motoristes. L’augment de motos a la ciutat, a més, és una realitat. Un fet que des del RACC consideren que és perquè “la moto és una de les solucions de mobilitat ‘real’ més polivalents, ràpides i econòmiques per fer desplaçaments diaris”.

A escala general, els accidents s’acostumen a concentrar en els carrers més transitats o les entrades, com la Gran Via, Aragó o la ronda General Mitre. La cruïlla més negra justament es troba en aquest carrer, cantonada amb el carrer de Ganduixer, amb 20 sinistres registrats. Tal com va passar el dia que es van presentar aquestes dades, aquest divendres l’Ajuntament ha refermat “el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes en els sinistres de trànsit”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa