Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampats després de robar un xec d’alt valor al passeig de Gràcia
  • CA

La Guàrdia Urbana va aconseguir la setmana passada arrestar dos sospitosos als qui assenyala per haver furtat presumptament objectes i un xec bancari que, tot plegat, quantifiquen en un valor de més de 15.500 euros. El cos ha revelat aquest dilluns els fets, que van ocórrer el passat dijous, 23 de desembre.

Segons ha explicat la policia local de Barcelona en un missatge a Twitter, una parella d’agents de paisà de la comissaria de l’Eixample van aconseguir localitzar els dos presumptes lladres. Els acusats haurien sostret suposadament als seus propietaris diversos objectes i un xec, que es podia bescanviar a una entitat bancària per 13.600 euros.

La Guàrdia Urbana ha revelat algunes de les pertinences de les quals els presumptes delinqüents se’n van apropiar. Entre altres, el cos ha destacat que es va trobar un mòbil d’alta gamma dins del botí. El material furtat i el taló bancari s’han pogut retornar a les víctimes del robatori.

Fuita de gas a Sant Andreu

Per altra banda, els Bombers de Barcelona han actuat aquest dilluns per una possible fuita de gas a la ciutat. El cos ha detallat a les xarxes socials que la intervenció ha tingut lloc al carrer del Cardenal Tedeschini, al barri del Congrés i els Indians, al districte de Sant Andreu.

Agents de Bombers de la ciutat han informat que s’han desplaçat a un bloc d’habitatges després de rebre un avís per un fort olor a gas. El cos ha explicat que han pogut confirmar la detecció d’una fuita gràcies a un explosímetre, un aparell que identifica i mesura la quantitat de gas i vapors inflamables es concentren en l’ambient i el possible risc que esclati. Davant l’evidència de la presència de gas, els agents han tallat el subministrament de gas, han ventilat l’edifici per evitar el risc d’explosió i han avisat a la companyia perquè reparés la incidència.

Més notícies
Dues motocicletes de la Guàrdia Urbana / GUB
Un fotoperiodista denuncia que l’han multat per saltar-se el toc de queda
Notícia: Un fotoperiodista denuncia que l’han multat per saltar-se el toc de queda
Comparteix
Tot i estar degudament identificat, la Guàrdia Urbana l'ha sancionat
Un dels busos operats per TMB a Nou Barris / TMB
TMB investiga quin conductor de bus va negar la parada a dues noies
Notícia: TMB investiga quin conductor de bus va negar la parada a dues noies
Comparteix
L'empresa pública de transports demana "disculpes" a la mare que ha denunciat els fets i admet que la resposta donada fins ara és "inadequada"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa