Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
TMB investiga quin conductor de bus va negar la parada a dues noies
  • CA

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha obert una investigació interna amb l’objectiu d’esbrinar quin conductor de bus s’hauria negat a deixar baixar dues joves del transport públic. L’acció s’ha pres després que la mare de les dues noies, Georgina Roch, hagi detallat l’estrany succés en un fil de missatges a Twitter. Assegura que els fets van ocórrer el 23 de desembre, cap a les 19.15 hores, en l’últim tram de l’itinerari de l’H16, al voltant del Fòrum, quan el bus s’havia quedat buit i les joves eren les úniques passatgeres que quedaven dins de l’autobús.

A més, TMB ha demanat “disculpes” per la resposta que en el seu moment van oferir a la família. En aquest missatge, fet públic també per Roch, l’empresa pública de transports va tancar el succès al·legant que no s’havia pogut identificar al conductor. Més tard, i després del rebombori a les xarxes socials, TMB ha admès que aquella resolució del conflicte va ser “inadadequada”. “Preguem que accepti les nostres disculpes”, han reconegut. “Ens posem a la seva disposició per al que necessiti i perquè ens pugui aportar tota la informació de què disposi”, han afegit.

Totes les opcions estan sobre la taula

En declaracions al TOT Barcelona, fonts de Transports Metropolitans de Barcelona ha explicat que encara no han pogut identificar al conductor i que la línia de bus H16 “té una freqüència d’interval baix, les hores i els llocs s’han d’entendre com aproximats i això obre una forquilla de cotxes”. En la mateixa línia, han volgut aclarir que “només el número de calca, el número de quatre dígits que identifica cada cotxe, és unívoc i apunta directament a un cotxe”. Sobre possibles sancions, s’han limitat a explicar que “s’obriria un expedient i s’aplicaria el règim laboral”. De totes maneres, si això és constitutiu d’algun delicte, també s’engegaria la maquinària judicial, han sostingut des de TMB.

La tinenta d’alcaldia de Mobilitat, Laia Bonet, també ha volgut denunciar els fets. “Lamento molt la situació”, ha dit Bonet. “No permetrem que un fet similar torni a passar al transport públic de la ciutat”, ha sentencia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a desembre 27, 2021 | 18:02
    Anònim desembre 27, 2021 | 18:02
    Aquest conductor és un dement. No deu ser gaire dificil identificar-lo. Ja n'hi ha prou de bones paraules.
  2. Icona del comentari de: Joan a desembre 27, 2021 | 22:48
    Joan desembre 27, 2021 | 22:48
    Si tmb no sanciona al conductor tornarà a passar, que segur que no es el primer cop que passa algo així. No entenc la intenció del conductor, però sent noies i entenc que menors, el fet em sembla extremadament greu. Per cert aquestes nenes van picar el bitllet? Si el conserven cada validació queda enregistrada, es a dir podrien identificar a quin vehicle vàrem passar els fets i identificar al conductor. En comptes de demanar disculpes i dir que no hi ha res a fer.
  3. Icona del comentari de: Stones a desembre 28, 2021 | 16:31
    Stones desembre 28, 2021 | 16:31
    Algú sap el perquè no va voler obrir les portes?
  4. Icona del comentari de: Anònim a desembre 28, 2021 | 16:53
    Anònim desembre 28, 2021 | 16:53
    Pero q va passar? ,pq no els va obrir?
  5. Icona del comentari de: Aug a desembre 28, 2021 | 16:53
    Aug desembre 28, 2021 | 16:53
    Pero q va passar? ,pq no els va obrir?
  6. Icona del comentari de: Roser a desembre 28, 2021 | 18:16
    Roser desembre 28, 2021 | 18:16
    Aquest fet es molt greu i a TMB s ' estant treien la responsabilitat de sobre de manera VERGONYOSA, poden identificar, si volen al conductor, saben perque queda registrat qui agafa el bus a las cotxeres, quins relleus es fan durant els recorreguts i qui deixa el bus al finalitzar el recorregut. Si TMB no l' identifica es perque NO VOL. VERGONYOS!!
  7. Icona del comentari de: Josefina Torruella a desembre 28, 2021 | 23:20
    Josefina Torruella desembre 28, 2021 | 23:20
    A mí m'ha passat diverses vegades anant a partir de les 9 de la nit amb la línia 19. Tancarme les portes als morros dient-me que la propera vegada m'espabili i que no vagi mirant el mòbil, mentres el bis es quedava aturat al semàfor que hi ha a la mateixa para de Maragall-Trinxant, els propis viatgers que hi entraven demanant-li, al conductor, que per favor m'obris, i ell renyant-me com si fos el director de la escola i jo tenint 56 anys, tornant de la feina -soc autònoma- després de 12h. treballant..... A part de la velocitat a la que van, que a la parada de Trafalgar, primer has de baixar a la calçada per que er vegin i després amagar-te pwr si t'atropellen.....
  8. Icona del comentari de: Miguel a desembre 29, 2021 | 10:40
    Miguel desembre 29, 2021 | 10:40
    Genial, un tweet sin pruebas sirve para que algunos pidan la cabeza de un trabajador, y quizás el sustento de una familia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa