Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Busquen un conductor de bus que s’hauria negat a deixar baixar dues joves
  • CA

Una mare ha acusat un conductor de la línia de bus H16 de dur-se les seves filles de 18 i 12 anys contra la seva voluntat més enllà del final del recorregut i fer cas omís als seus precs perquè els obrís la porta i les deixés anar. Sempre segons la versió de la progenitora, el treballador no va permetre que les noies baixessin del vehicle fins que li van advertir que avisarien la seva família. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) assegura que està intentant localitzar l’empleat que duia l’autobús on hauria ocorregut el presumpte incident la setmana passada.

La progenitora, Georgina Roch, ha detallat l’estrany succés en un fil de missatges a Twitter. Assegura que els fets van ocórrer el 23 de desembre, cap a les 19.15 hores, en l’últim tram de l’itinerari de l’H16, al voltant del Fòrum, quan el bus s’havia quedat buit i les joves eren les úniques passatgeres que quedaven dins de l’autobús.

“Abans d’arribar a la parada de casa, la meva filla gran va apretar el botó per baixar, però el conductor va decidir no obrir les portes i continuar circulant amb elles dues a dins”, ha explicat la mare, que ha precisat que la següent parada ja era la última de l’itinetari de l’H16. “Allà tampoc va voler obrir portes”, apunta, i afegeix que una de les noies “li va demanar i suplicar diverses vegades que les deixés baixar”, sense que suposadament l’home l’atengués mentre continuava circulant.

“Finalment la meva filla gran va dir en veu alta que anava a trucar-nos, i va ser llavors que el conductor va obrir portes“, diu Roch. Afirma que el bus va deixar les dues germanes en un descampat al barri de la Mina, a Sant Adrià de Besòs, en un punt apartat del domicili de les joves. “Van tornar a casa agafades de la mà i mortes de por”, afegeix la progenitora, que va presentar una queixa a TMB.

Segons l’escrit que Roch ha reproduït a les xarxes socials, l’empresa de transport públic depenent de l’Ajuntament de Barcelona va contestar que no havia pogut identificar el conductor que cobria el recorregut on presumptament es va cometre l’anomalia. TMB es va emparar en el fet que desconeixia “el número de calca o matrícula de l’autobús”. La companyia pública va matisar que, en tot cas, havia informat el departament que gestiona la línia H16 “perquè recordi a tots els empleats que aquell dia van prestar servei en aquesta línia que cal complir les obligacions del servei amb la màxima línia”.

La mare ha lamentat la resposta de TMB, que jutja “absolutament insuficient”. L’empresa comenta al TOT Barcelona que “té el màxim interès a aclarir aquest incident”. Afegeix que la informació que disposa per esclarir tot plegat no és prou precisa, “tenint en compte l’elevat nombre de vehicles que circulen a la línia”, assenyala.

Més notícies
El cantant Pablo López a l'hotel ME de Barcelona / Pere Francesch (ACN)
TMB habilita autobusos pel concert de Pablo López al Palau Sant Jordi
Notícia: TMB habilita autobusos pel concert de Pablo López al Palau Sant Jordi
Comparteix
Quan acabi el concert del cantant malagueny hi haurà un servei de transport públic específic de baixada fins a la plaça d'Espanya
Els bombers rescaten un conductor a l'Eixample / Bombers
Espectacular rescat dels Bombers després d’un accident a l’Eixample
Notícia: Espectacular rescat dels Bombers després d’un accident a l’Eixample
Comparteix
Dues persones han resultat ferides com a conseqüència del sinistre

Comentaris

  1. Icona del comentari de: James Wilson a desembre 27, 2021 | 16:38
    James Wilson desembre 27, 2021 | 16:38
    Estas niñas podrían estar violadas y muertas, pero como la madre no es ni catalana ni Española, parece que en dos días la notícia se olvidará, tan difícil no puede ser saber quién conducía, coge la hora que dicen las niñas, 3 conductores por delante y tres por detrás, y saldrá el culpable...
    • Icona del comentari de: Antoine a desembre 27, 2021 | 21:29
      Antoine desembre 27, 2021 | 21:29
      3 conductores por delante y 3 por detrás. Y los 6 al paredón. De locos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa