Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
TMB habilita autobusos pel concert de Pablo López al Palau Sant Jordi
  • CA

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) habilitarà aquest dimarts un servei d’autobusos especial per les persones que vagin al concert del Pablo López al Palau Sant Jordi. En concret, TMB desplegarà busos de tornada fins a la plaça d’Espanya a partir de les 22.30 hores de la nit, quan està previst que l’acte hagi acabat. “Per a aquest servei seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat“, ha volgut aclarit l’ens. Per tal d’identificar fàcilment els vehicles, aniran retulats amb l’indicador de la línia “Pl. Espanya – Palau Sant Jordi”.

Per pujar fins al recinte on es farà el concert de l’artista malagueny TMB recomana utilitzar la línia 150 de bus (Pl. Espanya – Castell de Montjuïc). A més, amb motiu del concert, aquesta línia també es reforçarà de 18.30 h a 21.30 hores, per facilitar que els assistents arribin a temps a l’esdeveniment.

Encara queden entrades

A hores d’ara encara queden entrades per vendre per al concert de Pablo López al Palau Sant Jordi. El cantant farà precisament el seu final de gira, anomenada Mayday & Stay tour, a la capital catalana. Els tiquets més econòmics costen 35 euros, mentre que els més cars 47.

L’organització de l’esdeveniment ha volgut emetre una “nota informativa important” a través de les xarxes socials. A través d’aquest comunicat indiquen que per accedir al concert cal presentar el certificat Covid. Si no es disposa d’ell, també serveix el resultat negatiu d’una prova PCR realitzada durant les 72 hores prèvies al concert o un test d’antígens que mostri que la persona no està infectada per la Covid-19. En aquest darrer cas, la prova s’ha d’haver fet, a tot estirar, 48 hores abans del concert.

Tampoc es podrà beure ni menjar durant el concert a l’interior del recinte, per evitar la propagació del virus, en plena expansió durant la sisena onada de la pandèmia a Catalunya, amb una forta i ràpida implantació de la variant Òmicron. Per descomptat serà imprescindible dur en tot moment la mascareta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa