Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una disputa per un pastís de formatge acaba en un intent d’assassinat
  • CA

Tot gira al voltant d’un pastís de formatge. La causa de tot i el motiu pel qual dues persones es van barallar. Una d’elles va acabar patint un intent d’assassinat, en rebre dues punyalades amb un ganivet de cuina de 30 centímetres de llarg, tal com explica Metrópoli Abierta. Ara, la Fiscalia demana set anys de presó a l’agressor, sota les inicials d’S.N.P, per un delicte d’homicidi en grau de temptativa. El ministeri públic li demana també una indemnització de 13.865 euros, que hauria de pagar el restaurant Central Park de Pedralbes de forma subsidiària, on víctima i atacant treballaven plegats.

M.B, les inicials de la víctima, viu ara a Londres, al sector de les mercaderies, perquè reparteix paqueteria amb una moto. Va fugir de la capital catalana després del fort accident, que quasi posa fi a la seva vida. Els fets es remunten al 10 de gener de 2019. Va ser durant la jornada laboral d’aquestes dues persones que una li va clavar una ganivetada a la mà dreta i després a l’abdomen. Per poc arriba el cop final: l’agressor va intentar un tercer cop a l’alçada del cor, que finalment no va encertar. “Només la defensa activa de la víctima, que tenia els braços creuats sobre el pit, i la ràpida actuació d’un dels testimonis, van impedir que el ganivet arribés a la zona vital”, assenyalen els Mossos d’Esquadra, en l’escrit de diligències pertinent, que es va fer sobre aquell incident, segons la publicació de Metrópoli.

L’intent d’assassinat no venia del no-res, sinó que ambdues persones ja tenien un historial de baralles i discussions. El darrer incident, que gairebé acaba amb tragèdia, va sorgir perquè l’agressor li va recriminar a la víctima que no sabia fer un pastís de formatge. L’altre va respondre amb un intent de cop de paella, la discussió va anar a més i els dos es van citar immediatament a un duel al carrer, però abans d’arribar-hi es va produir la trifulga, als vestuaris. L’advocada de la víctima assegura que l’agressor anava drogat amb un estupefaent que, entre altres, provoca agressivitat. Serà la justícia qui resolgui de forma definitiva -o no- el conflicte.

Més notícies
Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu / CME
Dos detinguts per una presumpta vinculació amb un assassinat a l’Eixample
Notícia: Dos detinguts per una presumpta vinculació amb un assassinat a l’Eixample
Comparteix
Els arrestats estan a la presó per uns fets que es remunten al 19 de febrer
Un concert de l'Abroadfest / Abroadfest
Desembarcament de nordamericans a Barcelona per sortir de festa
Notícia: Desembarcament de nordamericans a Barcelona per sortir de festa
Comparteix
S'espera que el festival de música electrònica Abroadfest atregui uns 10.000 espectadors
La furgoneta que la Guàrdia Urbana ha aturat per circular amb sobrepès / GUB
Retirada una furgoneta que circulava amb gairebé 2.000 quilos de sobrepès
Notícia: Retirada una furgoneta que circulava amb gairebé 2.000 quilos de sobrepès
Comparteix
La Guàrdia Urbana ha immobilitzat el vehicle, que superava el pes permès en més d'un 50%
Els Gegants del Pi, en una imatge d'arxiu / Ajuntament
El sorprenent significat de la cançó ‘El gegant del Pi’
Notícia: El sorprenent significat de la cançó ‘El gegant del Pi’
Comparteix
La cançó popular amaga al·lusions a dos episodis destacats de la història de Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa