Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detinguts dos lladres que feien anar de bòlit els veïns de Sant Martí
  • CA

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Sant Martí ha detingut dos homes que conduïen una motocicleta robada que feien servir per fer estrebades, segons ha informat el cos policial municipal aquest dijous. A més a més, els dos individus conduïen sense tenir carnet per fer-ho i conduïen de forma temerària. Segons la Guàrdia Urbana acumulaven diverses denúncies administratives.

La detenció ha permès recuperar la moto robada i també s’ha aconseguit salvar dos aparells mòbils que han pogut ser retornats a les víctimes dels robatoris, ha informat el cos policial a través de les xarxes socials.

Altres casos que han acabat amb detenció els darrers anys

No és la primera vegada que es detenen a Barcelona persones que roben fent estrebades des de motocicletes. El 2020 els Mossos d’Esquadra van detenir un lladre multireincident –acumulava més de 30 antecedents policials– com a presumpte autor de dos robatoris violents comesos des d’una motocicleta sostreta. Les investigacions de la policia catalana van permetre relacionar l’home amb dos robatoris violents que havien tingut lloc a Sarrià-Sant Gervasi. Després de passar a disposició judicial, va ingressar a presó.

També els Mossos d’Esquadra els 2019 van detenir un home responsable de nou estrebades des d’una moto. El lladre sempre actuava amb vehicles robats i robava a dones. S’apropava a elles a baixa velocitat i, d’una estrebada, les hi robava el mòbil o la bossa i fugia a molta velocitat. Els robatoris s’havien fet a Ciutat Vella i Sants Montjuïc.

La inseguretat és una de les principals preocupacions dels veïns de Barcelona. En les darreres setmanes s’ha generat una polèmica al voltant de diversos episodis violents que s’han produït a la ciutat i que han obtingut molt de ressò a les xarxes socials. Els fets han originat una tempesta política. L’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, va negar que la capital patís un problema greu d’inseguretat. L’oposició no hi està d’acord.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa