Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen un lladre responsable de tres estrebades des d’una moto en només 12 hores
  • CA

S’ha acabat el viatge en moto per a ell. Els Mossos d’Esquadra han detingut un home responsable de nou estrebades des d’una moto. El lladre sempre actuava amb vehicles robats i robava a dones. S’apropava a elles a baixa velocitat i, d’una estrebada, les hi robava el mòbil o la bossa i fugia a molta velocitat, segons la policia catalana. En un dels casos va arrossegar la víctima durant uns metres i li va provocar ferides. 

Entre el 6 i el 7 d’agost va cometre tres robatoris amb la mateixa tècnica en només 12 hores. La policia catalana relaciona l’arrestat amb nou robatoris amb la mateixa tècnica, principalment als districtes de Ciutat Vella i Sants-Montjuïc. Cinc d’ells van ser a Sants-Montjuïc i quatre a Ciutat Vella.

El modus operandi del lladre era sempre el mateix: roba una moto, busca dones per robar, s’hi apropa a poca velocitat al carrer o quan estan a punt d’entrar a casa i roba el mòbil o la bossa de mà abans de fugir a tota velocitat. L’ús de la moto li permetia marxar del lloc dels fets ràpidament i dificultava la identificació. 

Els Mossos han destacat la feina de la policia juntament amb la col·laboració ciutadana que va permetre identificar una de los motos robades pel lladre. El 20 d’agost agents del cos van localitzar el vehicle i van poder detenir el conductor, que era el lladre. 

El lladre va passar a disposició judicial i ha ingressat a presó, segons els Mossos. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa