Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampen un lladre especialitzat en fer estrebades des de motos sostretes
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un lladre multireincident –acumula més de 30 antecedents policials– com a presumpte autor de dos robatoris violents comesos des d’una motocicleta sostreta. Les investigacions de la policia catalana van permetre relacionar l’home amb dos robatoris violents que havien tingut lloc a Sarrià-Sant Gervasi. Després de passar a disposició judicial, va ingressar a presó.

El diumenge 5 de gener, els agents van observar a l’avinguda Paral·lel el conductor d’una motocicleta que feia diferents avançaments pel carril habilitat als autobusos. Immediatament els mossos van constatar que la moto havia estat sostreta i van començar a seguir-la de manera discreta. Quan finalment el conductor va disminuir la marxa i va aparcar la moto, els agents s’hi van apropar.

L’home va intentar engegar la moto, però els agents ho van evitar i el van reduir mentre aquest els donava cops de puny i puntades de peu per tal d’escapolir-se. Finalment, els agents el van poder reduir i detenir. Durant l’escorcoll a la moto, es van localitzar dues bosses negres amagades al seient del vehicle que van resultar ser propietat de dues dones que acabaven de patir, en poques hores de diferència, dues estrebades des de la motocicleta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa