Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut el lladre que va arrencar el rellotge a un turista a Via Laietana
  • CA

Els Mossos d’Esquasra han aconseguit atrapar un noi de 19 anys com a presumpte autor del robatori violent d’un rellotge. Agents de paisà el van detenir després que hagués robat un rellotge, valorat en 1.000 euros, a un turista a Ciutat Vella. Aquesta és la sisena vegada que els Mossos arresten aquesta persona. Les cinc detencions anteriors, totes al centre de Barcelona durant el 2022, són per robatoris violents, lesions, furts i atemptats a agents de l’autoritat.

De fet, aquest jove és conegut ja perquè es va fer viral el robatori que va cometre el 12 de juny a un turista que passejava per Via Laietana, arrencant-li amb fiorça del canell. El robatori es va fer viral a les xarxes socials arran d’un vídeo en què es veia el moment del robatori i com el turista va forcejar amb el detingut per mirar d’impedir-ho.

Especialista en robatoris de rellotges

Segons han explicat els Mossos, aquest lladre està relacionat amb quatre robatoris violents aquest últim mes al centre de Barcelona. El primer robatori es va produir el 8 de juny al carrer de la Princesa, quan el detingut va assaltar un turista que anava al seu hotel i li va robar amb violència el rellotge, valorat en 40.000 euros, i li va provocar lesions al canell. El segon robatori va ser el del 12 de juny a la via Laietana,

El tercer robatori va ser aquest cap de setmanam el¡ 2 de juliol al Gòti. Anava acompanyat d’una altra persona i es va abraonar sobre una turista i li va estrebar una cadena d’or que duia al coll. I un quart robatori documentat va ser el 12 de juny, quan els agents el van detenir “in fraganti”.

Grup de treball especialitzat dels Mossos

De fet, la detenció ha estat un èxit del nou grup d’investigació dels Mossos especialitzat en robatoris de rellotges. Aquest grup, que rep el nom de Titani, es va crear tot just fa un parell de mesos sota el paraigua del pla Tremall que lluita contra els lladres multireincidents.

Barcelona registra una mitjana de 25 robatoris amb violència al diaEls objectes més sostrets en els robatoris amb violència d’aquest 2021 han estat els mòbils (46%), les bosses de mà (21%) i els rellotges (7%). I si ens fixem en el perfíl de les víctimes, els cossos policials desgranen que un 9% són menors d’edat i un 6% majors de 65 anys,

Més notícies
Un grup de persones es llança sobre el lladre que acabava de robar un rellotge / Cedida
VÍDEO | Placatge a un lladre per recuperar un rellotge acabat de robar 
Notícia: VÍDEO | Placatge a un lladre per recuperar un rellotge acabat de robar 
Comparteix
La víctima d'un robatori ha aconseguit atrapar el delinqüent amb una ràpida reacció i el reté amb ajuda d'uns vianants
Imatge d'arxiu d'una detenció de la Guàrdia Urbana / GUB
Ferit un home després de ser assaltat al carrer per robar-li el rellotge
Notícia: Ferit un home després de ser assaltat al carrer per robar-li el rellotge
Comparteix
El robatori es va produir aquest diumenge a primera hora de la tarda al districte de Les Corts

Comentaris

  1. Icona del comentari de: vendetta a juliol 06, 2022 | 11:17
    vendetta juliol 06, 2022 | 11:17
    volem deporta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa