Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sense roda i per la Zona Franca: la Urbana deté un conductor “negligent”
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut una persona que circulava en cotxe per la Zona Franca. No l’han detingut per conduir ni per anar per aquesta zona de la ciutat, sinó per fer-ho amb una roda menys; en concret, la davantera esquerra. Directament amb la llanta. La Urbana ha titllat aquesta persona de “negligent” per aquest fet, tal com ha denunciat el cos uniformat a través de Twitter.

“Alertats per vigilants de seguretat del Consorci de la Zona Franca, una unitat de la Guàrdia Urbana va interceptar un cotxe que circulava sense roda davantera i de manera negligent”, han informat, a través de les xarxes socials. A més d’anar així, conduïa begut. De totes maneres, es va negar a realitzar la prova d’alcoholèmia, de manera que per la presència -i l’olor- es podia veure clarament com l’home no estava en el seu millor estat possible per fer aquesta activitat.

La Urbana ara l’investiga per dos delictes, sense especificar quins. Tampoc se sap si ha passat a disposició judicial, si ha estat condemnat i quina sanció li ha imposat el jutge.

Drogat, begut i encastat contra unes escales

Al gener va succeir un fet similar. Un conductor begut i drogat es va encastar contra unes escales. La Guàrdia Urbana va explicar que va trobar el conductor molt alterat després de patir un accident i va arrestar-lo al comprovar que havia incomplert una ordre d’allunyament per protegir una dona que havia maltractat.

En un vídeo que ha circulat a xarxes socials, es veu una escena inusual: un cotxe encallat escales avall i el conductor tocant el clàxon i traient mig cos per la finestra per picar contra la barana, tot intentant cridar l’atenció perquè algú l’anés a rescatar.

El sinistre va ocórrer al carrer Mare de Déu dels Àngels, sobre la 01.00 de la matinada d’aquest dilluns. La Guàrdia Urbana va explicar que els agents van poder certificar que el conductor infringia una mesura de protecció dictada per un jutge: té prohibit apropar-se a menys d’un quilòmetre d’una dona que va patir maltractaments però es trobava a menys de 300 metres del domicili de la víctima en el punt on va encastar el cotxe.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa