Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingudes per robar al Centre Comercial Glòries esquivant les alarmes
  • CA

La Guàrdia Urbana ha detingut aquest dilluns tres dones per robar diversos articles de roba a tres comerços del Centre Comercial Westfield Glòries. Segons explica la policia municipal, les tres persones detingudes han adquirit de forma il·legal diferents objectes que superen, en total, els 1.100 euros. La policia local també explica que les detingudes portaven eines “per inhibir i manipular els sistemes d’alarma de les peces de roba“.

Un dels centres comericals més visitats de la ciutat

El Centre Comercial Glòries és una de les instal·lacions que es van impulsar amb la transformació els Jocs Olímpics. És un centre que sorprèn pel seu disseny peculiar, semiobert. Aquesta transformació va ser una de les més importants de la ciutat i aquesta zona de Sant Martí va protagonitzar gran part dels canvis.

Ara, una exposició mostra com va ser aquest canvi gràcies als documents que ha pogut guardar l’Arxiu Municipal i l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

Tots aquests arxius són fotografies, gràfics, iconogràfics i vídeos únics i originals que ara surten a la llum i que, tal com diuen els creadors de l’exposició, apleguen “un valuós patrimoni documental contemporani de la nostra ciutat”.

Operació contra el tràfic de drogues a Horta, el Raval i l’Eixample

Aquesta no és l’única detenció de renom que ha realitzat la Guàrdia Urbana. En una operació conjunta amb els Mossos han detingut tres persones més dels barris d’Horta, el Raval i l’Eixample per tràfic de drogues. Segons confirma la policia, han captat 28 quilos de marihuana en cabdells, 1.100 plantes i 1.700 euros, a banda de tres instal·lacions de cultiu.

Aquesta operació es produeix coincidint amb un augment dels narcopisos al Raval. La plataforma veïnal Acció Raval va alertar al TOT Barcelona que durant aquest 2022 s’ha produït un augment de punts de venda de drogues en pisos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa