Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen quatre estafadors que venien entrades falses per a Coldplay

La ciutat de Barcelona ha embogit amb els quatre concerts que Coldplay ha preparat per a aquest cap de setmana a l’Estadi Olímpic. De fet, l’espectacle d’ahir va ser tot un èxit i que va deixar alguns moments icònics. Però, com sempre, de la mateixa manera que molta gent vol gaudir de l’arribada del grup britànic, altres aprofiten per fer-ne negoci. Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre homes que es feien passar per membres de l’organització i venien passis especials, polseres i credencials falses per accedir a l’interior del recinte i gaudir del concert.

Aquests dies, el cos policial de Catalunya ha instal·lat un dispositiu a les immediacions de l’estadi per prevenir aquest tipus de casos. I, ha estat gràcies a aquest equip especial que han pogut detectar aquests quatre homes. Segons expliquen els Mossos a través d’un tuit al seu compte oficial, han tingut “coneixement de 250 reclamacions per entrades falses” gràcies a la feina conjunta amb l’organització dels concerts. És per aquest motiu, doncs, que recorden que el més adequat és adquirir les teves entrades pels canals autoritzats i “desconfiar de la venda d’entrades al carrer a prop de la zona on se celebra el concert”.

Queixes dels veïns

Veïns de la zona de Montjuïc de Barcelona han denunciat a través de les xarxes socials que els concerts del grup britànic superen els nivells de soroll permesos, i alerten que només s’ha celebrat un dels quatre concerts programats. En una de les publicacions al compte de Twitter de la Plataforma Afectats per la Contaminació Acústica i Massificació d’Esdeveniments hi apareix una fotografia d’un sonòmetre que indica una xifra quatre vegades superior al volum permès.

“Un domicili al costat de la central de la Guàrdia Urbana de Barcelona, a 1 km de l’estadi, el sonòmetre enregistra 56,8 dB. Les autoritats permeten fins a 53 dB (una burrada igualment), us podeu imaginar que senten els veïns/es més propers? I seran 4 dies”, sentencien en aquesta publicació. Un dels membres de la plataforma, Jordi Andolz, assegura que la gran quantitat d’esdeveniments musicals que es fan a la zona han comportat a Montjuïc el sobrenom de “la muntanya de la música”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa