Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Confiscada la càrrega d’un camió ple de medicaments antiinflamatoris
  • CA

La Guàrdia Urbana va intervenir aquest dimarts a la tarda la càrrega d’un camió que anava ple de capses de medicaments antiinflamatoris. El cos ha explicat en un missatge a Twitter que el conductor del vehicle de mercaderies no va saber justificar d’on procedia l’elevada quantitat de fàrmacs que duia ni on la transportava.

Els agents van requisar gairebé 1.000 capses de medicaments antiinflamatoris, un tipus de producte que habitualment es dispensa per reduir la febre, la inflamació i mitigar el dolor. Segons calcula la Guàrdia Urbana, el cost del material confiscat s’eleva per sobre dels 5.500 euros a preu de mercat.

La càrrega va ser comissada aquest dimarts a la tarda al districte de Nou Barris, explica una portaveu al TOT Barcelona. La intervenció va començar que els policies es van adonar, primer de tot, que el vehicle es trobava estacionat de forma indeguda. Les sospites dels guàrdies no van fer més que créixer davant de l’actitud que el conductor va prendre.

Segons assenyala el cos, els agents es van atansar al treballador, que es va mostrar nerviós. Els policies van ordenar-li que obrís la porta del contenidor del camió, on van descobrir la pila de medicaments que s’emmagatzemaven sense que el transportista encertés a donar una explicació raonable de l’origen i el destí de la mercaderia. El conductor serà investigat per un presumpte delicte contra la salut pública.

Enxampat robant una motxilla

Per altra banda, la Guàrdia Urbana va resoldre aquest dimarts un robatori a la via pública. Segons ha informat la policia local de Barcelona a xarxes socials, agents de paisà van enxampar un lladre quan intentava furtar una motxilla introduint-se dins d’un vehicle.

A més, el sospitós va identificar-se amb amb un document que, segons el cos, tenia indicis de ser en realitat una credencial falsificada. L’home va acabar sent detingut acusat d’un delicte de falsedat documental, ha precisat la Guàrdia Urbana en un tuit.

Més notícies
Protesta dels taxistes per reclamar la instal·lació de càmeres de seguretat als vehicles / María Asmarat
El taxi amenaça: boicot al MWC si no poden instal·lar càmeres de seguretat
Notícia: El taxi amenaça: boicot al MWC si no poden instal·lar càmeres de seguretat
Comparteix
Un centenar de treballadors han fet una marxa lenta fins a la seu de l'Imet a la Zona Franca, qui regula el sector
Imatge que il·lustra una detenció d'una persona per part dels Mossos d'Esquadra / Mossos d'Esquadra
Acumula 31 delictes i se’l deté de nou per intentar robar en un cotxe
Notícia: Acumula 31 delictes i se’l deté de nou per intentar robar en un cotxe
Comparteix
L'home, un jove de 20 anys, va intentar extraure objectes d'un vehicle aparcat a un pàrquing públic de l'Eixample

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa