Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Acumula 31 delictes i se’l deté de nou per intentar robar en un cotxe
  • CA

I ja són 32. Un home d’entre 20 i 21 anys ha estat detingut aquest dimarts al migdia, pels volts de les 13.30 h, per intentar robar a l’interior d’un cotxe que estava aparcat a un pàrquing públic del districte de l’Eixample. Segons fonts policials, el delinqüent, que acumulava 31 antecedents, anava acompanyat d’un altre jove de la mateixa edat, va entrar a l’aparcament amb dues llanternes i un punxó, per observar els interiors dels vehicles estacionats i cometre els robatoris. Agents de paisà dels Mossos de la comissaria de l’Eixample van observar un comportament sospitós i es van identificar com a policia. Va ser aleshores quan els lladres es van posar a córrer, però els uniformats els van enxampar, els van retenir, els van traslladar a dependències policials i han passat a disposició judicial.

Se’ls ha retingut per una temptativa de robatori, ja que se’ls va enxampar mentre ja estaven escorcollant un vehicle per endur-se objectes de valor. A través de les xarxes socials la policia s’ha fet ressò del cas i han explicat el fet. “Detectem i detenim dos lladres que intentaven sostreure les pertinences d’un vehicle estacionat en un pàrquing de l’Eixample”, ha informat el cos policial. “Portaven dues lots i un punxó per trencar vidres”, han afegit.

Durant aquestes dates d’hivern s’acostuma a viure un repunt de robatoris i els furts, ja que és un dels moments de l’any en què s’acostumen a fer més compres, juntament amb l’època d’estiu. És per això que la policia recomana a tothom qui compri i que circuli amb cotxe per la ciutat de Barcelona que mai deixi objectes de valor o que siguin fàcilment reconeixibles a la vista de tothom. De fet, en el cas d’aquests dos lladres, abans de cometre el delicte, revisaven i inspeccionaven amb lots l’interior dels vehicles. Quan detectaven quelcom de valor econòmic, procedien al robatori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa