Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Continua la cerca del conductor fugat després d’un atropellament
  • CA

La policia fa més de 24 hores que busca el conductor d’un vehicle, que hauria causat un atropellament a la Zona Franca el matí previ a la revetlla de Sant Joan. Es tractaria d’un cotxe de color blanc, implicat en un accident que ha causat un ferit greu.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha difós la informació en una piulada i demana ajuda ciutadana per localitzar al conductor, que s’hauria donat a la fuga. La persona ferida és un vianant i els fets han tingut lloc al voltant de les 05:33h. El cotxe circulava pel carrer E del polígon industrial quan s’ha produït l’atropellament.

Per a qui disposi d’alguna informació sobre l’accident, la Guàrdia Urbana posa un telèfon a disposició de la ciutadania: 932563141. Així mateix, demana difusió de la crida per trobar com abans millor a l’implicat o implicada.

Revetlla amb incidents greus

La revetlla de Sant Joan també ha deixat un balanç viari destacat. S’han produït fins a 13 accidents de trànsit amb persones ferides. A més la policia ha fet nombrosos controls de consum d’alcohol i drogues, amb 25 alcoholèmies positives. Tot i això, el Servei Català de Trànsit (SCT) informa que no hi ha hagut cap accident mortal entre les 15h de dijous i les 08h d’aquest divendres 24 de juny.

La Guàrdia Urbana ha fet 14 detencions durant la nit, la majoria per furts. No obstant, la nit ha deixat altres incidències més greus, com una agressió mortal a Montjuïc contra un home de 41 anys i una temptativa d’homicidi a una sensellar a l’avinguda Drassanes del Raval, en ser ruixada amb líquid inflamable. Ha pogut fugir però ha sofert cremades a la cara.

En total hi ha hagut 32 casos amb diligències d’investigació obertes, entre elles 5 per violència de gènere: 2 per agressió sexual, una per abús sexual i dues per assetjament a l’espai públic. Fins a 800 agents de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra han participat al dispositiu policial pel Sant Joan d’enguany, que ha recuperat l’afluència massiva a les platges amb 60.000 persones al litoral.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa