Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Busquen el jugador de rugbi desaparegut a les aigües del Port de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra han posat en marxa un operatiu de recerca marítima per provar de localitzar Levi Davis, el jugador de rugbi desaparegut durant el mes d’octubre del 2022 a Barcelona. La policia catalana ha iniciat un dispositiu d’immersió a les aigües del Port de Barcelona amb l’objectiu de trobar el cos del jove britànic de 24 anys després de portar gairebé set mesos en parador desconegut.

Fonts dels Mossos han indicat que la Policia Marítima i la Unitat Aquàtica estan rastrejant la zona sud del recinte portuari de la capital catalana per trobar indicis que puguin confirmar la hipòtesi d’una mort accidental, després que els agents rebessin durant la investigació informacions que apuntaven la possibilitat que una persona hagués caigut a l’aigua la nit del 30 d’octubre. La Guàrdia Civil i Salvament Marítim van fer una primera recerca exhaustiva que va finalitzar sense èxit. Tampoc van trobar-se objectes o roba que poguessin relacionar-se amb el jugador

Cal recordar que el jove britànic a ser vist per darrer cop la matinada del dissabte 29 d’octubre del 2022 al pub irlandès ‘The Old Irish Pub’ de la Rambla de Barcelona. Els Mossos van rebre la denúncia formal de la desaparició el 9 de novembre. Inicialment, la investigació va assumir-la la Unitat d’Investigació de Ciutat Vella, però posteriorment va quedar-se-la l’Àrea d’Investigació Criminal, per esclarir si es tractava d’una desaparició d’àmbit criminal. Amb tot, els Mossos han assegurat que tots els indicis recollits indiquen que no és així.

Un possible cas d’extorsió sexual

Tanmateix, el passat mes de febrer va fer-se públic un vídeo que el jugador hauria gravat poc abans que se li perdés la pista per explicar que era víctima d’una extorsió sexual. Aquest és un document audiovisual que la víctima hauria penjat i ràpidament esborrat al seu compte d’Instagram abans de desaparèixer i que l’investigador britànic Gavin Burrows va recuperar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa