Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’últim vídeo del jugador de rugbi desaparegut: “La meva vida corre perill”
  • CA

La desaparició del jugador de rugbi britànic Levi Davis s’ha convertit en un dels grans misteris sense resoldre dels últims temps a Barcelona. Les diferents pistes i indicis que han anat apareixent a compte gotes no fan res més que alimentar les sospites en un cas que cada cop sembla més rocambolesc.

L’últim gir de guió d’aquesta història es va produir aquest divendres, quan es va fer públic a través de les xarxes socials un vídeo on el jove de 24 anys demanava ajuda i assegurava que la seva vida corria perill i que li estaven fent xantatge amb imatges sexuals seves. La gravació dura poc més de 15 minuts i s’hauria publicat només uns dies abans de la seva desaparició, que va tenir lloc el 29 d’octubre del 2022.

“Hola, el meu nom és Levi Davis i la meva vida corre perill”. Amb aquestes crues paraules arrenca el jove el vídeo, on explica que està sent extorsionat per un grup mafiós que compta amb infiltrats en el govern britànic i la policia. En concret, aquest entramat criminal estaria utilitzant per fer-li xantatge un vídeo sexual seu que s’hauria enregistrat ja fa temps sense el seu consentiment i després que David fos drogat, un escenari que ell mateix qualifica de “violació”.

Amenaces i vídeo esborrat

El jugador de rugbi assenyala que tot plegat es remunta a la seva sortida del popular concurs televisiu britànic X-Factor, quan va conèixer unes persones que el van acabar enganyant i drogant per poder extorsionar-lo amb un vídeo sexual. Davis va provar d’escapar marxant a Austràlia, però el grup mafiós l’hauria seguit i l’haurien amenaçat de matar-lo o ferir la seva família si confessava el xantatge.

El vídeo de denúncia del jove britànic va ser publicat a través de la plataforma Instagram quan Davis encara es tronava a Eivissa, però no va estar gaire temps disponible, ja que algú el va esborrar pocs minuts després.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa