Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La pista que fa pensar que el jugador de rugbi desaparegut podria estar mort
  • CA

Continua el misteri sobre la desaparició a Barcelona del jugador de rugbi britànic Levi Simeon David el passat 29 d’octubre després que fos vist per darrera vegada a l’interior de l’establiment Old Irish Pub, situat a la Rambla. Els Mossos continuen investigant el cas, i també un equip de detectius privats, que aquesta setmana han explicat que l’esportista devia al voltant de 100.000 lliures (aproximadament 115.000 euros) a una màfia de Somàlia. Un fet que els fa pensar en la hipòtesi del segrest.

Ofegat al port de Barcelona?

Però, tal i com ha avançat la periodista especialitzada en successos Tura Soler a El Punt-Avui, la família de Levi Davis ha demanat que es rastregin les aigües del port de Barcelona, perquè no descarten que el jove fos la persona que el tripulant d’un vaixell de creuer va assegurar que havia vist a l’aigua la matinada del dia 30 d’octubre. I per què? Perquè es dona la circumstància que la seva documentació va ser trobada uns dies més tard a la zona del port, on Levi podia haver arribat a peu. De moment, però, no hi ha detalls sobre si hauria estat una mort provocada per tercers o fins i tot si Davis s’hauria pogut suïcidar davant de la pressió dels deutes.

Segons els detectius que investiguen el cas del jugador britànic, Davis tenia un tren de vida desmesurat i es trobava en una situació molt delicada. “Estava segur que el perseguien. De fet, estava convençut que l’havien intentat enverinar en una ocasió”, relaten els investigadors. Abans de desaparèixer el jove hauria dit que havia de solucionar a Barcelona. De fet, Davis havia quedat amb una persona a Barcelona amb la qual hauria contactat a través d’una app de cites.

Una tesi que no és incompatible amb que morís ofegat al port de Barcelona.

Més notícies
El jugador de rugbi britànic desaparegut a Barcelona /
Nous detalls sobre la desaparició del jugador de rugbi a Barcelona
Notícia: Nous detalls sobre la desaparició del jugador de rugbi a Barcelona
Comparteix
Un investigador ha explicat que el jove devia aproximadament 115.000 euros a una màfia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa