Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nous detalls sobre la desaparició del jugador de rugbi a Barcelona
  • CA

El jugador de rugbi britànic Levi Simeon David va desaparèixer el passat 29 d’octubre després que fos vist per darrera vegada a l’interior de l’establiment Old Irish Pub, situat a la Rambla. Actualment, no se sap encara res d’ell i continuen sorgint nous detalls sobre la seva desaparició. Els darrers els ha publicat La Vanguardia, que ha informat que, segons l’investigador del seu cas, el detectiu de famosos britànics Gavin Burros; l’esportista devia al voltant de 100.000 lliures (aproximadament 115.000 euros) a una màfia de Somàlia. Tanmateix, el mitjà ha apuntat que vivia entre festes i excessos.

“David va venir a Barcelona fugint d’aquests delinqüents”, va assenyalar a una televisió britànica un dels detectius que treballa per a Burros. “Davis tenia un tren de vida desmesurat i es trobava en una situació molt delicada. Estava segur que el perseguien. De fet, estava convençut que l’havien intentat enverinar en una ocasió”, va afegir. Abans de desaparèixer, va detallar, va dir que tenia coses a solucionar a Barcelona.

La seva família el busca des que va desaparèixer

Pel que fa als detalls anteriors que s’han anat coneixent del jugador de rugbi, se sap que té 24 anys i que des del començament de la desaparició la seva família va intentar localitzar-lo fent una crida a través de les xarxes socials. A finals de novembre, gairebé un mes després que se li perdés el rastre, el diari ARA va avançar que s’havia trobat el seu passaport al Port de Barcelona. Això no és tot.

El passat desembre, un dels investigadors, el català Bartomeu Palliser, va explicar al programa TOT ES MOU DE TV3 que la seva família oferia una recompensa d’11.500 euros per a aquelles persones que donessis pistes o detalls que ajudessin a trobar-lo. Palliser també va fer referència al seu ritme de vida d’excessos. “Pren drogues de forma recreativa”, va dir i va afegir: “Pot ser que alguns testimonis no ens hagin contactat per por a conseqüències, però han de saber que nosaltres només volem trobar el Levi, no som la policia ni cap ens judicial”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa