Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Troben el passaport del jugador de rugbi britànic desaparegut
  • CA

Poc dies de la tràgica mort de Liam Hampson, jugador de rugbi australià, els Mossos d’Esquadra van alertar que cercaven un altre popular jugador que havia desaparegut després d’una nit de festa a The Old Irish Pub, un famós local del centre de la ciutat. Levi Simeon David va ser vist per última vegada el passat 29 d’octubre a l’interior i des de llavors no se n’ha sabut res. Segons avança el diari ARA, fonts de la investigació expliquen que han trobat el seu passaport al Port de Barcelona.

Segons aquestes informacions, la persona que va trobar el document el va portar a dependències del Port, que automàticament el va fer arribar al consolat del Regne Unit de Barcelona. Segons informa l’agència Europa Press, els Mossos d’Esquadra continuen buscant el jove jugador de rugbi, del qual encara se saben poques coses.

Qui és Levi Simeon David?

Lavi Simeon David té 24 anys i tant els seus familiars com la policia han demanat la col·laboració de la ciutadania per trobar-lo. El desaparegut, més enllà de la seva faceta esportista, és conegut al Regne Unit per haver aparegut al famós show televisiu X Factor. A més, és ser el primer jugador de rugbi que ha explicat obertament que és bisexual. El seu equip, Bath Rugby, també ha demanat l’ajuda a través de les xarxes socials per trobar-lo.

El cas del jugador de rugbi desaparegut a l’Apolo

Pocs dies abans un altre jugador de rugbi —Liam Hampson— va desaparèixer després d’una nit de festa, en aquest cas, a la Sala Apolo del Paral·lel. Un company seu, també esportista, va demanar ajuda a través de les xarxes socials per trobar-lo. L’endemà, els operaris de la sala de festes van localitzar el cos sense vida dins del pati interior de la discoteca. Segons van mostrar les càmeres del local, Hampson va caure d’11 metres d’altura després de quedar-se atrapat a l’exterior del recinte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa