Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Intent de boicot a un acte de la ministra de Transports a Barcelona
  • CA

Un grup d’activistes del Sindicat de Llogateres i Llogaters ha provat de boicotejar un acte de la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, a Barcelona. Els fets han tingut lloc aquest divendres al matí, quan diversos membres de l’organització han intentat entrar a la carpa on l’exalcaldessa del municipi de Gavà estava presentant l’ampliació de l’estació de Sants al crit de ‘Reguleu els lloguers’.

Els cossos de seguretat que vigilaven l’entrada de la carpa han impedit l’entrada dels activistes, que després d’uns moments de tensió s’han concentrat fora a l’espera de poder parlar amb Sánchez un cop acabat l’acte. La intenció del Sindicat de Llogateres i Llogaters amb aquesta acció era reclamar un decret d’urgència per regular els lloguers i acabar amb les pujades de preu abusives, en un context d’inflació rècord com l’actual.

De fet, una de les activistes de l’organització, que es trobava entre el públic que ha assistit aquest divendres al matí a la presentació de l’avantprojecte de reforma de l’estació de Sants, ha interromput el discurs de Sánchez per demanar-li que posi fre a l’escalada dels preus del lloguer. “No podem arribar a final de mes, és urgent, està a les seves mans, és la seva responsabilitat”, li ha etzibat l’activista.

La ministra li ha respost que estava preocupada per la situació i li ha assegurat que es reuniren un cop més amb les diferents organitzacions que defensen el dret a l’habitatge, moment en el qual el grup d’activistes ha intentat accedir a la carpa.

Una reunió exprés amb Sánchez

Un cop amb l’acte acabat, Sánchez ha accedit a reunir-se breument amb dues de les portaveus del Sindicat. La trobada entre les dues parts, però, no ha acabat de convèncer els activistes, que consideren que la ministra del govern espanyol només els hi ha ofert “excuses” que no es tradueixen en la promesa de regular el preu dels lloguers.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: uno que vive en Tabarnia a setembre 16, 2022 | 15:21
    uno que vive en Tabarnia setembre 16, 2022 | 15:21
    be, es de la mateixa pasta que el posturetes, bla bla bla bla, o sigui molta xerrameque i poques solucions com tots els politiquets que polulen avui en dia, (com admiro als francesos)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa