Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Atracament a trets en una botiga de productes electrònics a l’Eixample
  • CA

Tres delinqüents han assaltat cap a les 16.10 hores d’aquesta tarda de Cap d’Any un establiment d’ordinadors i d’aparells electrònics situat al número 87 del carrer València, al districte de l’Eixample. Els lladres duien armes de foc i un d’ells l’ha disparat per intimidar les persones que eren aquest divendres dins de la botiga K-tuin, segons ha informat Elcaso.cat i els Mossos d’Esquadra han confirmat al TOT Barcelona.

Cap persona ha resultat ferida durant l’atracament. Els assaltants han sostret diversos objectes electrònics dels estants del negoci, especialitzat en la venda d’articles d’Apple. Després de fer-se amb el botí, dos dels assaltants han aconsegit fugir en un vehicle, mentre que un tercer s’ha escapat a peu del lloc dels fets, segons ha detallat la policia catalana.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per intentar localitzar els autors del robatori. Els agents els acusen d’un presumpte robatori amb violència i intimidació. La policia catalana també intenta esclarir si les armes que els atracadors duien eren reals o simulades i si han obert foc amb intenció de ferir alguna de les persones que eren a l’establiment durant l’assalt.

Detingut un ‘punxa-rodes’

Per una altra banda, la Guàrdia Urbana ha informat aquest divendres d’un altre tipus de robatori resolt aquest dijous. Els agents de la policia local de Barcelona van arrestar un home al districte de Sarrià-Sant Gervasi a qui se li atribueix haver sostret objectes valorats en uns 1.500 euros dins d’una furgoneta.

La Guàrdia Urbana ha detallat que el sospitós va fer ús del mètode del punxa-rodes. El modus operandi consisteix en rebentar la roda d’un vehicle i aprofitar el moment de distracció en què la víctima comprova l’averia per apropiar-se de pertinences de l’interior del vehicle. Agents de paisà van aconseguir interceptar el presumpte autor del furt, a qui van reduir quan van enxampar-lo gràcies a la col·laboració de dos ciutadans. El botí sostret va poder ser retornat al seu propietari.

Més notícies
Un participant d'una marxa negacionista s'encara amb la Guàrdia Urbana en la vigília de Cap d'Any al centre de Barcelona / David Melero
Denúncies i atac a la policia: balanç de la festa negacionista a Barcelona
Notícia: Denúncies i atac a la policia: balanç de la festa negacionista a Barcelona
Comparteix
Mossos d'Esquadra va desallotjar una quarantena de persones passat el toc de queda
Membres del grup italià Måneskin, guanyador del festival d'Eurovisió de 2021, que es va celebrar el 22 de maig a Rotterdam (Països Baixos) / Sander Koning (ANP/dpa)
Una ministra del govern espanyol aposta per una barcelonina a Eurovisió
Notícia: Una ministra del govern espanyol aposta per una barcelonina a Eurovisió
Comparteix
"No paro d'escoltar l'himne feminista que ens ha regalat", assegura la socialista

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa