Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Investiguen una possible agressió sexual a una dona a Montjuïc
  • CA

Els Mossos d’Esquadra estan investigant una possible agressió sexual que hauria tingut lloc a la zona de l’Estadi Olímpic de Montjuïc. Els fets s’haurien produït el passat 30 de juliol de matinada i la víctima seria una dona de 40 anys.

Segons ha avançat Crònica Global, la presumpta agressió sexual ara sota investigació hauria tingut lloc cap a les quatre de la matinada, just després del concert que la mítica banda de heavy metal Iron Maiden va fer a la capital catalana. La dona hauria presentat una denúncia contra l’home recentment pels fets.

Possible violació en grup a Sant Martí

La Unitat Central d’Agressions Sexuals (UCAS) de la policia catalana també està investigant una possible violació en grup a una jove al districte de Sant Martí de Barcelona. Els fets haurien tingut lloc aquest dimecres de matinada al carrer de Joan d’Àustria del barri del Parc i la Llacuna del Poblenou.

La presumpta agressió sexual s’hauria produït pels volts de tres quarts d’una de la matinada i hauria sigut la mateixa víctima qui hauria demanat ajuda després de l’incident, en el qual estarien implicats fins a tres nois. Després de donar la veu d’alerta, la noia va ser traslladada a un centre hospitalari per tal de poder ser atesa.

Els agents estan ara pendents de rebre el corresponent informe mèdic per poder avançar amb les indagacions. De moment, no han transcendit més detalls sobre l’estat de salut de la víctima ni tampoc sobre la seva voluntat de denunciar o no els fets. Els Mossos d’Esquadra tampoc han informat de la detenció de cap persona per la seva possible vinculació amb la presumpta violació en grup.

Més denúncies per agressions sexuals

Cal recordar que una noia també va denunciar a principis de mes de juliol haver patit una agressió sexual per part de sis joves a la zona de la Barceloneta. En aquella ocasió, l’afectada -que va ingressar amb una forta intoxicació etílica a l’Hospital Clínic- va apuntar que els presumptes agressors l’haurien sedat utilitzant algun tipus de substància que l’hauria deixat pràcticament inconscient.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa