Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Investiguen una possible violació en grup a una noia a Sant Martí
  • CA

Els Mossos d’Esquadra estan investigant una possible violació en grup a una jove al districte de Sant Martí de Barcelona. Els fets haurien tingut lloc aquest dimecres de matinada al carrer de Joan d’Àustria del barri del Parc i la Llacuna del Poblenou.

Segons informa l’ACN, la presumpta agressió sexual s’hauria produït pels volts de tres quarts d’una de la matinada i hauria sigut la mateixa víctima qui hauria demanat ajuda després de l’incident, en el qual estarien implicats fins a tres nois. Després de donar la veu d’alerta, la noia va ser traslladada a un centre hospitalari per tal de poder ser atesa.

Pendents de l’informe mèdic i la denúncia

La Unitat Central d’Agressions Sexuals (UCAS) de la policia catalana ja ha obert una investigació al respecte i està pendent de rebre el corresponent informe mèdic per poder avançar amb les indagacions. De moment, no han transcendit més detalls sobre l’estat de salut de la víctima ni tampoc sobre la seva voluntat de denunciar o no els fets.

Els Mossos d’Esquadra tampoc han informat de la detenció de cap persona per la seva possible vinculació amb la presumpta violació en grup.

Segona violació en grup de l’estiu

En cas de confirmar-se la veracitat dels fets, aquesta seria la segona violació en grup que investiguen els Mossos d’Esquadra aquest estiu. A principis de mes de juliol, una noia també va denunciar haver patit una agressió sexual per part de sis joves a la zona de la Barceloneta. En aquella ocasió, l’afectada -que va ingressar amb una forta intoxicació etílica a l’Hospital Clínic- va apuntar que els presumptes agressors l’haurien sedat utilitzant algun tipus de substància que l’hauria deixat pràcticament inconscient.

La policia catalana va detenir els sis joves presumptament implicats, però el jutge va decidir posar-los a tots en llibertat i només va decretar mesures cautelars per a tres dels arrestats per la seva vinculació amb els fets.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tal com raja a agost 11, 2022 | 12:33
    Tal com raja agost 11, 2022 | 12:33
    Un país que no sap defensar les seves dones és una merda de país. I tinc la sensació que si la situació fos a la inversa i es violessin nois, la resposta dels jutges seria una altra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa