Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ferida una dona d’uns 80 anys en un aparatós accident a la Via Augusta
  • CA

Una dona d’uns 80 anys va resultar ferida lleu aquest diumenge en un aparatós accident de trànsit a la Via Augusta de Barcelona. Segons ha avançat Betevé i ha pogut confirmar el TOT Barcelona, els fets van tenir lloc aquest diumenge al vespre a l’encreuament entre la Via Augusta i el carrer de Ganduxer, al barri de les Tres Torres del districte barceloní de Sarrià-Sant Gervasi.

Per causes que encara s’estan investigant, el vehicle que conduïa la dona va xocar bruscament amb tres vehicles que es trobaven aparcats en aquesta artèria barcelonina i va acabar bolcant al mig de la Via Augusta. Les tasques d’excarceració per part dels efectius dels Bombers de Barcelona van estar força complexes i van allargar-se prop d’una hora. Un cop fora del cotxe, la dona va ser traslladada en estat lleu a l’Hospital Vall d’Hebron.

A causa de l’accident es van activar diferents dotacions tant de la Guàrdia Urbana com dels Bombers de Barcelona i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Segon accident en menys d’un mes

Es dona la circumstància que fa només dues setmanes ja es va produir un altre accident de trànsit a la Via Augusta, en aquell cas a l’altura del número 241. En aquella ocasió, una dona de 54 anys va resultar ferida greu en un xoc entre un cotxe i una moto poc abans de les dotze de la nit. Els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van acudir al lloc dels fets amb tres dotacions i van procedir a traslladar la dona a un centre hospitalari de la capital catalana en estat greu.

En marxa les obres del nou carril bici de la Via Augusta

Precisament, aquella col·lisió va tenir lloc el mateix dia que arrencaven les obres per habilitar el nou carril bici de la Via Augusta. Els treballs van començar en el tram central d’aquesta artèria de la capital catalana, en concret entre l’avinguda de la Riera de Cassoles i el carrer de Ganduxer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa