Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un accident amb un ferit obliga a tallar un accés a la ronda Litoral

Setmana negra per al trànsit a la ronda del Litoral. Un nou accident ha obligat aquest divendres al matí a tallar un dels accessos a aquesta artèria barcelonina. Segons la informació facilitada per la Guàrdia Urbana de Barcelona, els fets han tingut lloc al passeig de la Zona Franca, quan per causes que encara s’estan investigant han xocat un camió de grans dimensions i un turisme, deixant una persona ferida lleu.

La col·lisió ha obligat a tallar l’accés número 14 de la ronda del Litoral en direcció Llobregat i també ha deixat sense circulació dos dels carrils del passeig de la Zona Franca en sentit descendent. A hores d’ara ja s’ha pogut restablir el trànsit, un cop retirats els dos vehicles implicats.

Tercer incident en només una setmana

Aquest és el tercer incident que ha tingut lloc aquesta setmana a la ronda del Litoral. Un motorista va morir dimecres a la tarda en un accident de trànsit que va tenir lloc poc després de les quatre de la tarda a l’altura del municipi veí de Sant Adrià de Besòs i que va obligar a tallar inicialment el trànsit de la B-10. Aquell mateix matí, un home va morir després de precipitar-se d’un dels ponts que creuen aquesta via.

Tot apunta que la víctima s’hauria precipitat des de cinc metres després de resistir-se a un robatori perpetrat per diferents persones. Els Mossos encara estan treballant per recollir el màxim d’indicis relacionats amb aquest incident i no descarten que pugui tractar-se d’una mort accidental.

En rebre l’avís per una baralla en una zona propera al McDonald’s que hi ha a tocar de la platja de Bogatell, tant la policia com el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) -que va activar quatre unitats medicalitzades- van desplaçar-se fins al lloc dels fets i després de realitzar-li les primeres atencions van decidir traslladar la víctima a un centre hospitalari de la capital catalana. L’home va arribar al centre sanitari amb un pronòstic greu i va acabar morint poques hores després.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa