Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mor un motorista en un accident a la ronda del Litoral

Un accident de trànsit a la ronda del Litoral aquest dimecres a la tarda ha acabat amb un motorista mort. Segons ha avançat Betevé i ha pogut confirmar el TOT Barcelona, els fets s’han produït poc després de les quatre de la tarda a l’altura del municipi veí de Sant Adrià de Besòs, quan per causes que encara s’estan investigant ha tingut lloc aquest sinistre en el qual s’hi ha vist implicat la víctima.

En una publicació a través de les xarxes socials, el Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que a causa de l’accident s’ha hagut de tallar inicialment el trànsit de la B-10 a l’altura de Sant Adrià i a hores d’ara només hi ha un carril obert per circular en sentit nus de la Trinitat. A conseqüència del sinistre s’estan registrant cues de fins a onze quilòmetres entre la Zona Franca i el municipi adrianenc.

Un home mort en caure d’un pont a la ronda del Litoral

Es dona la circumstància que aquest no és l’únic incident que ha tingut lloc aquest dimecres a la ronda del Litoral. Un home ha mort després de precipitar-se d’un dels ponts que creuen aquesta via a primera hora del matí. En rebre l’avís per una baralla en una zona propera al McDonald’s que hi ha a tocar de la platja de Bogatell, tant la policia com el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) -que ha activat quatre unitats medicalitzades- s’han desplaçat fins al lloc dels fets i després de realitzar-li les primeres atencions han decidit traslladar la víctima a un centre hospitalari de la capital catalana. L’home ha arribat al centre sanitari amb un pronòstic greu i ha acabat morint poques hores després.

Tot apunta que la víctima s’hauria precipitat des de cinc metres després de resistir-se a un robatori perpetrat per diferents persones. Els Mossos encara estan treballant per recollir el màxim d’indicis relacionats amb aquest incident i no descarten que pugui tractar-se d’una mort accidental.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Paioli a març 15, 2023 | 20:30
    Paioli març 15, 2023 | 20:30
    Que voleu que diguem amb tanta fauna mundial permesa al nostre país
  2. Icona del comentari de: Paioli a març 15, 2023 | 20:31
    Paioli març 15, 2023 | 20:31
    Que voleu que diguem amb tanta fauna mundial permesa al nostre país Respecte al motorista pobret els putos cocheros no ens respectant

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa