Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Accident en cadena: cinc ferits, dos dels quals, agents de la Urbana
  • CA

Triple col·lisió a la ronda Litoral aquest matí a l’altura del Morrot en direcció Besòs. Eren les set del matí, hora punta de trànsit al accessos a la ciutat, quan un camió ha xocat amb un cotxe que tenia davant, i aquest ho ha fet amb un tercer vehicle, que era de la Guàrdia Urbana. De resultes de l’accident, cinc persones han resultat ferides lleus, dues de les quals són agents de la policia de la ciutat. A a les 8 h ja s’hi ha restablert la circulació, el xoc en hora punta, i la posterior actuació policial i sanitària, han causat retencions importants de fins a 7,5 quilòmetres

De fet, el Servei Català de Trànsit alerta en una piulada a Twitter que la pluja d’aquest matí complica molt la mobilitat a les entrades i sortides a Barcelona. Trànsit demana que se circuli amb cautela.

Per sort els ferits són tots lleus i no cal lamentaar cap mort. Des que va començar el 2022 a Barcelona han mort cinc persones en accidents de trànsit, dels quals quatre són motoristes. Dilluns 7 de març moria una motorissta de 27 anys, el 9 de febrer a les 19.30 hores de la tarda va haver-hi un sinistre mortal a la Gran Via de les Corts Catalanes 541, on hi va haver implicats una vianant i un autobús d’una companyia privada. La dona, de 70 anys, va morir a causa de les ferides. Dos dies abans, el 7 de febrer, va morir una altra persona que conduïa una motocicleta a l’Eixample, el 21 de gener una altra moto a Sants i, la primera víctima mortal, també motorista, a la Dreta de l’Eixample.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa