Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cinc noies denuncien abusos sexuals dins un bus a Barcelona
  • CA

Possible cas d’abús sexual en un bus a Barcelona. Un grup de cinc noies que viatjaven en un autobús de la línia D20 en direcció a la plaça d’Espanya han denunciat tocaments i assetjament per part d’un dels passatgers del transport.

Segons ha avançat la periodista Anna Punsí a través de les xarxes socials i també recull Betevé, els fets haurien tingut lloc aquest dissabte al migdia, quan un home que viatjava en el mateix bus que les noies ha començat a tocar-les i a masturbar-se davant d’elles. Les víctimes haurien esperat a arribar a l’última parada del recorregut per denunciar la situació al conductor, qui hauria alertat la policia en comprovar a través d’unes imatges enregistrades per les mateixes joves aquests tocaments.

Fonts municipals consultades pel TOT Barcelona apunten que no tenen cap de constància sobre la possible detenció del presumpte assetjador, que sí que hauria estat identificat per efectius del cos policial barceloní. Tampoc els Mossos d’Esquadra tenen cap mena de constància de l’arrest de l’home.

Unes dades preocupants

Precisament, aquesta setmana s’han fet públiques les darreres dades de criminalitat que recull periòdicament el Ministeri de l’Interior del govern espanyol. En l’últim informe es pot constatar com les violacions han patit un augment significatiu a Barcelona durant aquest 2022. En concret, les agressions sexuals amb penetració s’han incrementat en un 23,4% durant el primer semestre a les comarques de la demarcació barcelonina.

Aquestes xifres impliquen que en els primers sis mesos de l’any s’han registrat gairebé un terç més de violacions que en el mateix període del 2021. En concret, les autoritats han detectat enguany 237,45 més casos que l’any anterior.

Cal recordar que actualment hi ha almenys tres investigacions obertes per possibles agressions sexuals a dones a la capital catalana, dues de les quals serien per presumptes violacions en grup. Precisament, l’últim cas ha sortit a la llum aquesta setmana, quan diversos mitjans s’han fet ressò de l’inici de les indagacions policials per una possible agressió sexual que hauria tingut lloc el passat 30 de juliol a la zona de l’Estadi Olímpic de Montjuïc.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FRAN BCN a agost 13, 2022 | 19:41
    FRAN BCN agost 13, 2022 | 19:41
    Deuen ser homes molt bàsics i rucs, el Codi Penal té penes dures per aquestes.accions...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa