Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos ferits en el xoc d’un patinet i una moto a Meridiana
  • CA

Un xoc entre un patinet i una motocicleta ha deixat ferits lleus els dos conductors aquest dilluns al matí a l’avinguda Meridiana de Barcelona, a la cruïlla amb el carrer València. Segons ha avançat betevé, els fets han tingut lloc a tres quarts de nou del matí.

La sinistralitat dels patinets ha estat notícia recentment arran de diversos accidents, com l’atropellament d’una dona de 72 anys a l’avinguda Tarradellas o l’envestida a una altra que agafava un taxi al carrer Aragó amb passeig de Gràcia.

Precisament aquesta setmana els Mossos i les policies locals impulsen una campanya preventiva contra les conductes de risc dels conductors de patinets. El Servei Català de Trànsit (SCT) ha recordat que estan obligats a complir les normes de circulació i, entre d’altres, no poden circular per travesseres, vies interurbanes o túnels urbans, tampoc per voreres o zones de vianants, no poden fer servir el mòbil, el seu ús és unipersonal i els auriculars estan prohibits.

L’Ajuntament ha aprovat precisament fa tres dies fer obligatori el casc per als conductors d’aquests vehicles de mobilitat personal, així com estudiar l’establiment d’una assegurança a tercers. Actualment només han de complir amb les dues mesures els patinets elèctrics compartits i els que s’usen per a activitats econòmiques, com repartiments.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a maig 03, 2021 | 14:47
    Ramon maig 03, 2021 | 14:47
    Les empreses catalanes d'esports d'aventura haurien d'afegir una nova pràctica de risc, d'alt risc, dins llurs catàlegs: el Barceloning. Desplaçar-se a peu o en qualsevol vehicle per la Barcelona d'Ada Colau.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa