Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Rep l’alta la víctima de l’atropellament per patinet al passeig de Gràcia
  • CA

La dona atropellada per un patinet dilluns al matí a passeig de Gràcia amb Aragó ha rebut l’alta aquest migdia. L’Hospital Sant Pau ha confirmat al TOT Barcelona que la víctima ha marxat ja del centre sanitari, on va ser traslladada després del fort impacte que va rebre, que la va deixar estesa a la calçada, com mostra el vídeo dels fets. Es tracta d’una dona de 58 anys que creuava un carril bici a uns pocs metres del pas de zebra per pujar a un taxi, just quan un patinet a tota velocitat l’envestia lateralment. Tot i l’espectacularitat de les imatges, en rebre atenció mèdica va rebre consideració de ferida lleu.

L’Ajuntament de Barcelona ha sortit al pas de l’alarma generada del cas i ha assegurat en una roda de premsa aquest dimarts que ha incrementat la pressió sancionadora a aquests vehicles. Segons ha precisat el tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, la Guàrdia Urbana ha denunciat a 2.600 conductors de patinets elèctrics per haver-se saltat la normativa des del mes de gener fins al mes de març de 2021. Durant tot 2020 es va denunciar a 8.500 conductors de patinets elèctrics, el que suposaria de mitjana 2.125 sancions al trimestre.

Batlle ha assegurat que la Guàrdia urbana ha iniciat les investigacions pertinents sobre el cas de la dona atropellada la vigília i ha advertit que els usuaris dels patinets elèctrics “han de ser molt conscients del que porten entre les mans”. Després de l’accident, el conductor del vehicle de mobilitat personal va ser identificat per la Guàrdia Urbana, segons fonts municipals.

Més notícies
El moment de l'impacte entre la bici i la vianant / Cedida
VÍDEO | Un patinet elèctric envesteix una dona
Notícia: VÍDEO | Un patinet elèctric envesteix una dona
Comparteix
La vianant ha estat traslladada a l'Hospital de Sant Pau en estat menys greu
Imatge d'arxiu patinets elèctrics a Barcelona / Guàrdia Urbana
Mor un jove en un accident entre un patinet elèctric i un taxi
Notícia: Mor un jove en un accident entre un patinet elèctric i un taxi
Comparteix
La víctima, de 25 anys, va quedar greument ferida i finalment ha traspassat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa