Una dona ha estat atropellada per un patinet elèctric —del model on el conductor pot seure— aquest matí quan creuava la calçada del carrer Aragó a l’altura del passeig de Gràcia. Els fets han passat a les 9:38h. Segons mostra un vídeo al qual ha tingut accés el TOT Barcelona, la dona de 58 anys creua el carril bici per dirigir-se a un taxi i és en aquell moment que acaba envestida per un patinet que fa un petit moviment per esquivar-la però no s’ensurt. Amb tot, la vianant no ha estat ferida de gravetat. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) hi ha enviat dues unitats al lloc i l’han acabat traslladant a l’hospital de Sant Pau en estat “menys greu“, indiquen fonts mèdiques.

Segons es pot apreciar al vídeo, la dona creuava sense mirar i el conductor del patinet anava a una velocitat considerable. Després de l’accident, el conductor del vehicle de mobilitat personal ha estat identificat per la Guàrdia Urbana, informen fonts municipals.

Comentaris

  Un ciutadà Març 29, 2021 | 21:06
  Amen del poc respecte que tenen molts ciclistes (tots no, però molts si) creuen a tota velocitat els pasos cebra, així com els patinetes que tots dos circulen, sense cas i per voreres amples , estretes i molt estretes d'on et surten d'una cantonada, etcètera, etcètera etcètera (cada dia ho veig) ah! però policia a la sortida del colegio mares i pares amb patinet a recollir el seu nano, pugen tots dos (esta prohibit) i marxen a bord del deu patinetes, sense casc ni res i el policia que es, ni cas. Els patinetes són un perill i moltes energúmens a la bici, també.
  68
  15
  Respon
  Xavier Març 29, 2021 | 21:08
  Algú sap que significa la senyalització "a quadres" del terra?
   Max Headroom Març 30, 2021 | 12:10
   Aquesta senyalització no vol dir res, no és normativa ni surt en cap codi de circulació. Com si en un senyal d'STOP i posen GO AWALL.
  Ramon Març 29, 2021 | 22:07
  FORA COLAU!!!
  Un altre ciutadà Març 30, 2021 | 07:43
  A veure: hi han unes normes de circulació per a vehicles a motor, oi?. Doncs els patinets ho son, de motoritzats. Jo, per poder conduir un insignificant ciclomotor he hagut de passar un examen oer obtenir el permis, haig de pagar una assegurança i un impost municipal de circulació. I als patinets se'ls eximeix olímpicament de tot. I als ciclistes se'ls permet ignorar tota mena de normativa de circulació. Així anem.
   Nyaps Març 30, 2021 | 10:34
   En aquest cas, però, sembla ser que el patinet anava per on tocava i tenia preferència. El problema vindria pel fet que el taxista no parés on tocava i el sistema de carrils bici en relació a voreres i via per cotxes.
  Tanta càmera Març 30, 2021 | 10:57
  Ningú comenta com és que un taxi ens pot gravar el que fem per la cara? I l'APDCAT on és.
  Ramon Març 30, 2021 | 12:09
  Les empreses d'esports d'aventura haurien d'afegir dins llurs oferta el Barceloning.

Nou comentari