VÍDEO | Un patinet elèctric envesteix una dona

La vianant ha estat traslladada a l'Hospital de Sant Pau en estat menys greu

Una dona ha estat atropellada per un patinet elèctric —del model on el conductor pot seure— aquest matí quan creuava la calçada del carrer Aragó a l’altura del passeig de Gràcia. Els fets han passat a les 9:38h. Segons mostra un vídeo al qual ha tingut accés el TOT Barcelona, la dona de 58 anys creua el carril bici per dirigir-se a un taxi i és en aquell moment que acaba envestida per un patinet que fa un petit moviment per esquivar-la però no s’ensurt. Amb tot, la vianant no ha estat ferida de gravetat. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) hi ha enviat dues unitats al lloc i l’han acabat traslladant a l’hospital de Sant Pau en estat “menys greu“, indiquen fonts mèdiques.

Segons es pot apreciar al vídeo, la dona creuava sense mirar i el conductor del patinet anava a una velocitat considerable. Després de l’accident, el conductor del vehicle de mobilitat personal ha estat identificat per la Guàrdia Urbana, informen fonts municipals.

Comentaris

  Un ciutadà 29/03/2021 9:06 pm
  Amen del poc respecte que tenen molts ciclistes (tots no, però molts si) creuen a tota velocitat els pasos cebra, així com els patinetes que tots dos circulen, sense cas i per voreres amples , estretes i molt estretes d'on et surten d'una cantonada, etcètera, etcètera etcètera (cada dia ho veig) ah! però policia a la sortida del colegio mares i pares amb patinet a recollir el seu nano, pugen tots dos (esta prohibit) i marxen a bord del deu patinetes, sense casc ni res i el policia que es, ni cas. Els patinetes són un perill i moltes energúmens a la bici, també.
  68
  15
  Respon
  Xavier 29/03/2021 9:08 pm
  Algú sap que significa la senyalització "a quadres" del terra?
   Max Headroom 30/03/2021 12:10 pm
   Aquesta senyalització no vol dir res, no és normativa ni surt en cap codi de circulació. Com si en un senyal d'STOP i posen GO AWALL.
  Ramon 29/03/2021 10:07 pm
  FORA COLAU!!!
  Un altre ciutadà 30/03/2021 7:43 am
  A veure: hi han unes normes de circulació per a vehicles a motor, oi?. Doncs els patinets ho son, de motoritzats. Jo, per poder conduir un insignificant ciclomotor he hagut de passar un examen oer obtenir el permis, haig de pagar una assegurança i un impost municipal de circulació. I als patinets se'ls eximeix olímpicament de tot. I als ciclistes se'ls permet ignorar tota mena de normativa de circulació. Així anem.
   Nyaps 30/03/2021 10:34 am
   En aquest cas, però, sembla ser que el patinet anava per on tocava i tenia preferència. El problema vindria pel fet que el taxista no parés on tocava i el sistema de carrils bici en relació a voreres i via per cotxes.
  Tanta càmera 30/03/2021 10:57 am
  Ningú comenta com és que un taxi ens pot gravar el que fem per la cara? I l'APDCAT on és.
  Ramon 30/03/2021 12:09 pm
  Les empreses d'esports d'aventura haurien d'afegir dins llurs oferta el Barceloning.

Nou comentari