Mor un jove en un accident entre un patinet elèctric i un taxi

La víctima, de 25 anys, va quedar greument ferida i finalment ha traspassat

Un jove de 25 anys ha mort a Barcelona en un accident entre un patinet elèctric i un taxi. La víctima, que conduïa el patinet, va quedar greument ferit després de xocar amb el taxi a la cruïlla entre el carrer Ausiàs Marc i el passeig Sant Joan. Els fets van tenir lloc poc abans de les 21 hores, segons informa l’Ajuntament de Barcelona.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar el jove a l’hospital, on va morir a conseqüència de les ferides. La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana de Barcelona investiga les circumstàncies del sinistre.

És la segona víctima mortal en accident de trànsit aquest any.

Comentaris

  Pepe 14/03/2021 1:37 pm
  Quans morts han d’haver xq és regulins els patinets?
  Ciutadà 14/03/2021 3:08 pm
  No en treurem res de regular-los si els usuaris se salten olimpicament la normativa. Ja n'hi 'l ha, de codi de la circulació. I les bicicletes l'ignoren. Cal que tothom respecti les regles de trànsit, i el que no, sigui sancionat, com els passa als conductors de vehicles a motor..
  Rambo 14/03/2021 6:16 pm
  Pocos heridos hay con la velocidad a la que circulan y sin cuidado como si tuvieran ellos preferencia... En fin DEP, mucho ánimo a la familia.

Nou comentari