Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vuit detinguts més per aldarulls al botellot a la platja, en llibertat
  • CA

Poc a poc, els detinguts pels aldarulls i robatoris durant els macrobotellots del cap de setmana van tornant al carrer després de declarar davant del jutge, però amb càrrecs pels quals se’ls investiga. Igual que ahir va ocórrer amb 12 implicats en els incidents de dissabte a l’avinguda Maria Cristina, un jutjat de guàrdia de Barcelona ha ordenat aquest dimecres deixar en llibertat altres vuit detinguts, en el seu cas pels altercats al voltant de la platja del Bogatell en la matinada de diumenge.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, la Fiscalia no ha sol·licitat mesures especials per cap dels vuit -tots ells, majors d’edat-. El Ministeri Públic tampoc va reclamar cap cautelar contra els 12 arrestats de Maria Cristina que ahir van sortir en llibertat. En tot cas, estan obligats a presentar-se al jutjat sempre que se’ls requereixi.

Dels vuit sospitosos alliberats aquest dimecres, cinc estan acusats pels presumptes delictes de robatori amb força, tinença il·lícita d’armes i contra la salut pública. A tres més se’ls imputen suposats delictes desordres públics, atemptat agents de l’autoritat i danys, entre altres.

Els cossos policials van detenir una trentena de persones aquest diumenge, durant la segona nit consecutiva d’aldarulls, baralles i saquejos. Es van produir al voltant d’una concentració improvisada per beure alcohol i fer festa que va reunir unes 30.000 persones -la majoria, joves- a la platja del Bogatell, on es va traslladar el macrobotellot després que la plaça Espanya es blindés per evitar que es repetís la multitudinària aglomeració de dissabte a l’avinguda Maria Cristina, amb unes 40.000 persones i on 13 van ser apunyalades, al marge de destrosses a comerços i la Fira de Barcelona. Aquest dimecres, el primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, ha anunciat sancions i, fins i tot, el tancament de comerços que venguin alcohol a menors o fora d’horari establert.

Més notícies
Begudes alcohòliques en un macrobotellot de l'avinguda Maria Cristina / Jordi Play
Collboni anuncia mà dura contra la venda d’alcohol a menors o fora d’hores
Notícia: Collboni anuncia mà dura contra la venda d’alcohol a menors o fora d’hores
Comparteix
L’Ajuntament amenaça de tancar les botigues de conveniència que se saltin la prohibició
Els Mossos escorcollen un home que volia entrar a plaça Espanya amb ampolles / ACN
Llibertat provisional per a 12 detinguts als aldarulls de dissabte
Notícia: Llibertat provisional per a 12 detinguts als aldarulls de dissabte
Comparteix
La policia ha detingut més de 50 persones durant les tres nits de destrosses a Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa