VÍDEOS | Saquegen dues botigues del centre de Barcelona durant els aldarulls

Van ser assalts en grup a un establiment del Decathlon i a un altre de Foot Locker

Els aldarulls al centre de Barcelona ahir al vespre contra el toc de queda i les restriccions per frenar el virus van atraure l’atenció de la policia, tant Mossos d’Esquadra com Guàrdia Urbana de Barcelona. La batalla campal entre manifestants i agents va servir perquè grups de persones saquegessin dues botigues mentre la policia estava ocupada amb els disturbis.

Dos vídeos mostren com van ser els assalts. En grup, ràpid i per emportar-se tot el que van poder. Un dels saquejos va ser al Decathlon del carrer Canuda, d’on diverses persones van robar bicis i patinets elèctrics, segons unes imatges a què ha tingut accés el TOT Barcelona.

Un altre vídeo va capturar com un altre grup accedia a la força a la botiga de Foot Locker del carrer Pelai, a tocar de les Rambles. Fonts dels Mossos d’Esquadra detallen que tenen constància dels saquejos i que estan sota investigació.

Més informació

Comentaris

  Us foteu 31/10/2020 7:19 pm
  Volem acollir!!!!!
  jitler y los suyos 31/10/2020 9:51 pm
  - "Esto no es lo convenido; no os volveré a llamar nunca más".
  VENDETTA 02/11/2020 9:16 am
  goita els fills de la colau ens volen pagar les pensions venen bicicletas gaudiu dels nois ke porte el traficant del open arms

Nou comentari