VÍDEOS | Abraçades negacionistes a Lluís Companys

Mig centenar de persones sense mascaretes exhibeixen pancartes i mostres d'afecte

El passeig Lluís Companys ha aplegat aquesta tarda un grup de negacionistes. La trobada tenia la intenció de protestar contra les restriccions i posar en dubte l’existència de la Covid-19, així com clamar contra la vacuna i reivindicar que el virus no és perillós: “Tots coneixeríem un munt de gent que hauria mort”. I per escenificar que el coronavirus no té cap mena de perill, alguns d’ells s’han abraçat davant de la premsa i han tranquil·litzat la població: “Ens abracem i ens fem petons (…) I a cap de nosaltres li ha passat res!“.

Alguns dels missatges que deien les pancartes cridaven a manifestar-se: “A què esperes per sortir al carrer?”. D’altres animaven a abraçar-se: “Vols una abraçada? Digues-m’ho”. O instaven a desconfiar dels mitjans de comunicació: “Apaga la TV, està plena del virus de la por”. “No diem que no hi hagi una malaltia”, es defensava un home. “Però què és?!”, es preguntava, desesperada, una dona. “A un nen li van diagnosticar mort per Covid i tenia apendicitis”, afirmava, demolidora, una pancarta.

Una altra escena viscuda amb el grup ha estat quan una dona ha alliçonat una periodista que cobria l’acte sobre com informar de la pandèmia. “Nosaltres no hem d’investigar si les vacunes són segures, si el coronavirus existeix… Crec que el periodisme és per a això. No perquè les agències de notícies ens diguin: Ai, estan els hospitals col·lapsats“, deia la dona amb to de burla. “Heu d’anar a investigar als hospitals, a la gent que s’està vacunant, els efectes secundaris que té, si hi ha morts o si no n’hi ha…”, instruïa.

Sobre les conseqüències de la vacuna, un home expressava les seves sospites sobre la vacuna: “Diuen que té una efectivitat del 95%. Però no et diuen que al 5% restant no li passarà res”.

Algunes de les pancartes estaven firmades pels col·lectius Dolça Revolució i Ciudadanos por la verdad España.

Més informació

Comentaris

    Les hemos destrozado la sanidad pública... 20/01/2021 10:02 am
    Ciudadanos de España... hahaha! Déu n'hi do! Quants tarats terraplanistes obnubilats! I quants feixistes ignorants! Quants!

Nou comentari