Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vídeo: així va saltar el mar al recinte del Centre Municipal de Vela
  • CA

Les onades que va provocar el temporal Glòria ahir a la zona del Port Olímpic de Barcelona van saltar el mur i la barana que hi ha al pati de l’entitat i va entrar fins a les dependències interiors, on van omplir d’aigua i sorra diverses sales que encara estan netejant.

Els responsables del centre ho han mostrat aquest dimecres a la tarda en una visita que els ha fet el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, amb el regidor d’Esports i de Sant Martí, David Escudé, i el president de l’Associació de Veïns de la Vila Olímpica, Jordi Giró.

Els responsables de l’escola de vela han explicat també al Tot Barcelona com van viure aquestes hores, apuntalant les finestres per evitar que la força del vent les tombés i felicitant-se que funcionés un xuclador que hi ha a terra en una de les sales, que és el que els va salvar d’una inundació que hauria provocat danys greus a les instal·lacions.

 

Més notícies
Treballadors municipals retiren la sorra del passeig Marítim / A. L.
“No podíem sortir perquè se’ns enduia el vent”
Notícia: “No podíem sortir perquè se’ns enduia el vent”
Comparteix
La Barceloneta fa balanç de tres dies de vent i pluja que han canviat el paisatge del passeig marítim
El temporal tomba l’enorme escultura ‘David i Goliat’ de la Vila Olímpica
Notícia: El temporal tomba l’enorme escultura ‘David i Goliat’ de la Vila Olímpica
Comparteix
La llevantada ha inclinat l'obra d'Antoni Llena fins a fer-la caure | Al Poble-sec, el despreniment d'una façana ha ensorrat part del sostre d'una escola

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa