Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Una cascada de boira engoleix Barcelona de bon matí

Imatge espectacular la que ha captat Alfons Puertas des del Tibidabo aquest dissabte a primera hora. En ella es pot veure una cascada de boira entrant a la ciutat de Barcelona des del Vallès que engoleix els barris més muntanyencs de la capital. A més, l’albada rogenca que hi ha de fons acaba deixant una postal magnífica de Barcelona. Una postal més que s’incorpora al gran recull de fotografies matinals captades pel meteoròleg de l’Observatori Fabra.

Vídeo cedit per Alfons Puertas (Observatori Fabra)

El temps del cap de setmana

Els serveis meteorològics del país ja havien avisat que durant les primeres hores de dissabte es preveia l’arribada de núvols baixos a la capital. El Meteocat pronostica un primer dia de cap de setmana marcat per temperatures mitjanes que aniran dels 14 als 18 graus. Els núvols permetran veure estampes de Barcelona amb boira com les que ha captat Alfons Puertas, que aguantaran fins al migdia. Durant la tarda, el sol brillarà per la seva absència i aquests núvols augmentaran la seva intensitat. Amb el pas de les hores, augmentarà la probabilitat de pluja que, en tot cas, si arriba, no serà abans de demà al migdia. Pel que fa al vent, la tendència és més aviat la contrària. En cap moment del dia es preveu que bufi a més de 10 km/h.

La inestabilitat impedeix predir del tot què passarà diumenge, si bé és cert que amb el pas de les hores la probabilitat de pluja augmenta. El Meteocat preveu un diumenge amb molts núvols, però sense rastre de pluja. En canvi, altres portals especialitzats com el Meteosat o el Meteoblue preveuen pluges poc intenses a partir de les tres de la tarda. A diferència d’altres mesos, el març sembla que arriba amb xàfecs més habituals d’aquestes dates, malgrat que encara està per veure si seran suficients per pal·liar els efectes negatius de la sequera.

Montjuïc amb boira aquest dissabte

Imatges d’Alfons Puertas des de l’Observatori Fabra

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa