Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La previsió meteorològica del cap de setmana: incertesa amb les pluges
  • CA

Després dels xàfecs intensos de diumenge passat, aquesta setmana ha transcorregut amb certa tranquil·litat. Una situació que podria acabar-se aquest cap de setmana. Durant aquest dissabte es preveu el retorn dels núvols al cel de Barcelona. Malgrat tot, encara no es pot saber amb exactitud si hi haurà o no pluja. El que sí que sembla segur és que un nou front taparà el cel durant les pròximes hores i, a partir d’aquí, els diferents portals meteorològics no es posen d’acord amb la previsió.

Paraigües que no han resistit la pluja, al centre de Barcelona / Jordi Play
Encara és aviat per saber si caldrà o no paraigua | Jordi Play

Dissabte

El Meteocat preveu un dissabte marcat per temperatures mitjanes que aniran dels 14 als 18 graus. Els núvols permetran veure estampes de Barcelona amb boira, generant una situació que aguantarà fins al migdia. El servei meteorològic català calcula que, durant la tarda, el sol brillarà per la seva absència i que aquests núvols augmentaran la seva intensitat amb el pas de les hores. Pel que fa al vent, la tendència és més aviat la contrària. En cap moment del dia es preveu que bufi a més de 10 km/h.

Diumenge

Diumenge la temperatura mitjana augmentarà un o dos graus, especialment al migdia. La tendència seguirà sent la mateixa que dissabte, amb molt poc sol pràcticament tot el dia. De fet, el Meteocat només preveu una estona sense núvols entre les 17 i les 20 hores. Queda per veure si l’arribada del front deixarà anar o no aigua. En aquest sentit, el servei català nega l’arribada de pluja. Per a un altre portal especialitzat, Meteoblue, la probabilitat és molt baixa. Amb prou feines hi ha un 20% de probabilitat en moments puntuals de la nit. D’altra banda, el Meteosat avança la probabilitat entre les 15 i les 19 hores. De fet, a primera hora de la tarda és quan aquest portal preveu més pluja, amb 1 litre per metre quadrat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa