VÍDEO | Baralla amb ganivets i intent d’atropellament a Sant Gervasi

La batussa ha ocorregut en les immediacions de dues discoteques en la primera nit de reobertura de l'oci nocturn

Una desena de persones s’ha enfrontat a cops de puny i amb ganivets aquesta matinada cap a les 5.30 hores al carrer Tuset, al barri de Sant Gervasi, molt a prop de la sortida de les discoteques Sutton i Bling Bling, en la primera nit de reobertura de l’oci nocturn. En el vídeo que corre per xarxes socials, també es veu un home exhibint el que sembla una arma de foc. A més, en les imatges es veu un vehicle fent marxa enrere a gran velocitat, aparentment amb la suposada intenció d’atropellar algú.

Els Mossos d’Esquadra expliquen que han rebut l’avís d’alguns testimonis de la batussa. Quan hi han arribat, no han trobat a cap dels protagonistes de l’aldarull ni han aconseguit identificar-ne cap durant la nit. La policia catalana no ha rebut cap denúncia sobre els fets, cosa que escurça les opcions d’investigar-los, explica un portaveu del cos.

Alguns dels testimonis han ensenyat als agents els vídeos de la baralla que han aconseguit enregistrar. Els Mossos han explorat els voltants del carrer Tuset per intentar localitzar el vehicle gris que es veu intentant envestir presumptament un participant en l’enfrontament. La recerca, però, no ha donat fruits.

Més informació

Comentaris

    Manel BCN 08/10/2021 9:58 pm
    Baralla.entre garrulos, res de nou, és el què hi ha a l'oci.nocturn..
    Moi 09/10/2021 1:58 am
    Típic comportament, tal i com es perceb a les fotos i videus si tens un mínim de coneixement, de sudacas i garrulos espanyols.

Nou comentari