Detinguts 10 lladres reincidents en set delictes violents en 24 hores

Un d'ells s'ha empassat una cadena d'or i una dona ha robat objectes d'una farmàcia on exigia uns medicaments

Els Mossos d’Esquadra han informat aquest dijous de la detenció de 10 lladres multireincidents a qui acusen de set delictes amb violència i intimidació en les últimes 24 hores a Barcelona. Entre tots els arrestats, acrediten un centenar d’antecedents delictius. Els dos que més n’acumulen sumen 27 delictes que la policia els atribueix a cadascun. A banda, un d’ell va empassar-se una cadena d’or per intentar desfer-se de la prova del furt quan es va adonar de la presència dels agents. Els Mossos expliquen que se li va practicar una radiografia, que va confirmar que amagava la joia a la boca de l’estòmac.

La policia precisa al TOT Barcelona que, dels set furts, dos han ocorregut al districte de Sants i altres cinc al de Ciutat Vella. En alguns dels fets s’ha arrestat més d’un sospitós. En un a Sants, s’ha coartat la víctima amb una arma blanca per sostreure-li 100 euros. En un altre al mateix districte, el detingut ha forcejat amb una dona a qui ha acabat empentant per prendre-li la cartera.

A Ciutat Vella, s’han registrat quatre casos d’estrebada per arrencar cadenes d’or. A banda, també es va produir un intent d’atracament a una farmàcia pròxima al Paral·lel. Segons les diligències dels Mossos d’Esquadra, una dona ha amenaçat amb una arma blanca a la farmacèutica, a qui li ha exigit uns fàrmacs. Davant la resposta de la botiguera, que ha negat disposar dels medicaments i ha advertit que cridaria a la policia, l’assaltant ha arreplegat alguns objectes de poc valor que hi havia sobre el mostrador, com alguns productes de maquillatge. A més, ha intentat suposadament aprofitar-se d’una distracció de la farmacèutica i dur-se la seva cadena d’or. Després de no aconseguir prendre-li, ha fugit de l’establiment.

Els Mossos expliquen que els agents -tant de paisà com altres amb uniforme- han enxampat in fraganti a alguns dels detinguts. En altres casos, agents que eren a prop del lloc dels fets han aconseguit localitzar els sospitosos poc després que es cometessin els furts.

Més informació

Nou comentari