Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nova concentració dels veïns del triangle golfo: “Prou soroll”
  • CA

Aquest dimecres a les 20 hores, els veïns del triangle golfo, agrupats en la plataforma SOS Triangle Golfo, van tornar a sortir al carrer en contra els problemes de contaminació acústica que pateixen des de fa temps. Concretament, diverses persones van concentrar-se davant de la seu del Districte de Sant Martí. Es van veure, entre altres, pancartes que demanaven acabar amb el seu gran malson amb lemes com “Prou soroll”.

Tal com va informar betevé, durant la concentració els veïns van llegir un manifest per demanar a l’Ajuntament que impulsés mesures que canviïn la situació. Una d’elles és tancar perimetralment la zona a les 23 hores a partir d’un control de la Guàrdia Urbana.

Els veïns critiquen la gestió del problema per part de l’Ajuntament

De fet, en la convocatòria de la concentració de SOS Triangle Golfo apareixien crítiques sobre la gestió del problema per part del govern municipal: “Concentració per aquestes reunions infructuoses, per aquestes promeses incomplertes per PSC i Comuns, per aquesta desídia cap a tots nosaltres i el nostre barri. Ja n’hi ha prou d’aguantar, ja n’hi ha prou de patir, ja n’hi ha prou de tractar-nos com a ciutadans de segona”.

La raó per la qual els veïns afectats van traslladar la proposta d’efectuar un tancament perimetral és perquè el gran responsable del soroll que pateixen són els botellots que es fan fins a altes hores de la matinada als voltants dels locals d’oci nocturn d’aquesta zona de Poblenou. El denominat triangle golfo es troba en el tram del carrer de Pere IV que hi ha entre els carrers de Zamora i Badajoz.

Cal recordar que el panorama que es viu al triangle golfo no és nou d’ara. Tal com van dir els veïns el passat maig, la situació “ve de lluny”, però, en els darrers temps ha empitjorat fins al punt de ser “insostenible”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gilles Denizot a febrer 11, 2023 | 01:06
    Gilles Denizot febrer 11, 2023 | 01:06
    Tancar perimetralment la zona no impedirà que RazzmatazzClubs ens mantingui desperts fins a les 6 del matí, de dimecres a diumenge. #ElSorollMata

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa