Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | La ‘terrorífica’ tornada a casa dels veïns del triangle golfo
  • CA

Una verdadera cursa d’obstacles. Així és molts dies de la setmana la tornada a casa dels veïns del conegut com a triangle golfo del Poblenou. Aquesta zona -ubicada entre l’avinguda Meridiana i els carrers de Tànger, Llacuna, Pallars, Badajoz, Pujades i Marina- és l’escenari gairebé diàriament de botellots, que no només provoquen un excés de soroll notable, sinó que també es tradueixen en la degradació dels carrers afectats.

Amb la voluntat de tornar a denunciar la situació que pateix aquest part del Poblenou, la plataforma SOS Triangle Golfo ha compartit a través de les xarxes socials un vídeo on es pot veure el panorama que es troba un veí a l’hora de tornar a casa seva un dia qualsevol.

Vòmits, pixums i brutícia

En les imatges es pot veure com diversos grups de joves es reuneixen asseguts a les voreres del carrer Pere IV consumint begudes alcohòliques. Només en un recorregut de pocs metres ja es pot comprovar com el terra es ple de restes de pixums, de llaunes i ampolles buides i de tota mena de brutícia.

El vídeo acaba amb el veí arribant a la porta de casa i trobant-se juts a l’entrada del seu edifici un vòmit sense recollir ni netejar. “Aquesta és la benvinguda a casa“, exclama irònicament l’autor de la gravació.

Denuncien incompliment de les mesures restrictives

Segons informa Betevé, els veïns asseguren que les mesures que va anunciar el consistori per reduir aquesta contaminació acústica i d’evitar en la mesura del possible els botellots no s’estan complint al triangle golfo. En aquest sentit, cal recordar que el govern local va decidir el passat juliol prohibir als establiments i comerços d’alimentació que puguin obrir les nits de dimecres a diumenge. La mesura -que afecta prop d’una vintena de negocis- hauria d’obligar les botigues a tancar a les deu de la nit, un fet que segons els veïns no s’està duent a terme a la pràctica.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a agost 27, 2022 | 15:00
    Ricard agost 27, 2022 | 15:00
    A Catalunya ser un incívic sempre té premi. Per als que paguem impostos és a l'inrevés. Conclusio: només els idiotes paguen impostos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa