Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Veïns i activistes fan recular la policia i impedeixen un desallotjament
  • CA

Nit molt moguda al carrer Nou de la Rambla aquest dimarts. Mentre diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra blindaven absolutament el tram de carrer on hi ha la comissaria, entre el Paral·lel i l’avinguda Drassanes, per por que hi arribessin els manifestants que havien recorregut el barri en la convocatòria múltiple #VidaAbansQueCapital, a pocs metres uns altres agents intentaven el desallotjament d’un pis ocupat. Era ja al barri del Poble-Sec, al tram de carrer que s’enfila cap a Montjuïc –a tocar de la sala Apolo–, però molt a prop de l’altre escenari. Davant de l’edifici on volien fer el desallotjament, però, s’hi van concentrar veïns i activistes per fer-hi barrera i impedir l’accés dels policies al pis ocupat i van acabar fent marxar els agents.

Inicialment, hi va haver fins i tot alguna petita càrrega dels antiavalots per intentar desmuntar el grup de veïns que els feia front i els activistes van fer una crida via Twitter per demanar reforços.

Però l’intent policial va durar poc, i la imatge final, aplaudida i celebrada pels veïns i els activistes, va ser aquesta, en què es veu els antiavalots reculant, literalment, en la direcció d’on havien vingut, el tram de carrer que hi ha a l’altra banda del Paral·lel, on tenen la comissaria de Ciutat Vella que un parell d’hores abans havien blindat per por dels manifestants del Raval.

Més notícies
Manifestació 'La vida abans que el capital' al Raval, aquest dimarts 2 de juny / S.B.
Una quinzena de protestes simultànies desafien l’estat d’alarma a Barcelona
Notícia: Una quinzena de protestes simultànies desafien l’estat d’alarma a Barcelona
Comparteix
Les concentracions una sortida de la crisi justa i equitativa i es repetiran cada dimarts al vespre
Els Mossos, amb el carrer Nou de la Rambla tallat per por de la manifestació del Raval / S.B.
Síndrome Minneapolis al Raval
Notícia: Síndrome Minneapolis al Raval
Comparteix
Els Mossos blinden el carrer de la comissaria de Ciutat Vella per por dels manifestants de #VidaAbansQueCapital | La protesta nomena Albert Batlle "líder de la patrulla canina"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa