Una manifestant denuncia un veí per atropellar-la quan tornava del tall de la Meridiana

"Si no t'apartes t'atropellaré", li va dir l'agressor, segons ha explicat ella als Mossos d'Esquadra

“Has d’anar més ràpid, si no t’apartes t’atropellaré”. Això denuncia una veïna que li va dir un home moments abans d’atropellar-la la nit de dimarts. La dona, de 52 anys, tornava del tall de la Meridiana i va sortir de l’estació d’FGC de Gornal, situada a l’Hospitalet de Llobregat, quan va patir l’atropellament cap a les 23 hores. En la denúncia feta als Mossos d’Esquadra, a la qual ha tingut accés el TOT Barcelona, la dona explica que en sortir de la parada va creuar el carrer i, en aquest moment, un totterreny se li va apropar fins que la va tocar. 

Ella li va contestar que estava creuant per un pas de vianants i que tenia preferència però, segons va explicar a la policia catalana, l’home va seguir avançant amb el cotxe. Finalment, després d’amenaçar-la dient-li que l’atropellaria, el totterreny va accelerar i ella va caure a terra. Com a resultat de la caiguda la dona va patir hematomes i “traumatismes contusos múltiples”, segons consta a l’informe mèdic fet dos dies després dels fets i adjunt a la denúncia.

[r:2]

La dona descriu el seu atacant com un home d’entre 70 i 80 anys amb cabell blanc. D’ell, a més, li consta que és expolicia nacional, segons recull la denúncia. La veïna, resident a l’Hospitalet, remarca que ha tingut “diversos problemes” amb ell per la seva ideologia política. 

[r:1]

El dia 17, quan es va produir l’atropellament, va ser la nit en què el tall de la Meridiana va rebre l’amenaça ultra. Finalment, però, els militants d’extrema dreta que pretenien desfer la protesta es van fer enrere en saber que era una manifestació comunicada. 

Més informació

Nou comentari