Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vandalitzen el mural d’Alexia Putellas amb insults homòfobs i masclistes
  • CA

El mural que l’artista TVBOY va fer de la futbolista del FC Barcelona Alexia Putellas va aparèixer fa uns dies vandalitzat. Ho ha denunciat l’usuari de Twitter i periodista Edu Boada a la xarxa social, qui a més ha publicat unes fotos en les quals es veu com s’ha guixat l’obra de TVBOY amb insults homòfobs i masclistes: “Feminazis”, “Tortilleras” i “Ni és futbol ni és femení”. El mural es troba al carrer de l’Escorial.

Diversos usuaris de Twitter han rebutjat aquests fets amb comentaris com “És tristíssim”, “Els cromanyons ataquen de nou” i “Diuen que estem al 2023, però jo crec que vivim en l’era dels dinosaures”, entre altres. Pel que fa al mural, apareix la capitana del Barça i guanyadora dues vegades consecutives de la Pilota d’Or amb una samarreta del seu equip. Darrere de la seva figura, destaca un missatge que pretén animar totes les nenes, noies o dones que estimen el futbol a jugar-hi: “Follow you dreams” (“Persegueix els teus somnis”).

De fet, TVBOY va explicar a Twitter que la seva filla va ser la raó per la qual va decidir fer aquesta obra.“‘Papa, vull que m’apuntis a futbol’, em va dir fa uns dies la meva filla de 5 anys. Aquest és el gol més important d’Alèxia i les seves companyes”, va compartir.

TVBOY també va dedicar un mural a Messi

A finals de desembre, després que la selecció Argentina guanyés el Mundial de Qatar, l’artista va dedicar en el centre de Barcelona un altre mural al capità i millor jugador del mundial: Leo Messi. Va divinitzar l’exjugador del Barça representant-lo en una imatge bíblica, com si es tractés de Jesucrist. Tanmateix, lluïa un penjoll amb la cara de Diego Armando Maradona. Tot això fa entendre que la idea era jugar amb el concepte del fill (Messi) de Déu (Maradona) i plasmant com el primer li agafa el relleu al segon.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa