Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Apareix un nou mural a Barcelona en homenatge al mundial d’un Messi ‘diví’
  • CA

L’artista TVBOY ha tornat a fer de les seves i ha deixat un nou mural artístic molt especial al centre de Barcelona. El reconegut autor ha agafat un cop més d’inspiració el mundial de futbol celebrat a Qatar per ‘divinitzar’ una de les seves principals figures i l’emblema de la selecció d’Argentina, que va acabar proclamant-se campiona de la competició.

En concret, el mural artístic ubicat a l’encreuament entre l’avinguda Diagonal i el passeig de Gràcia té com a protagonista Leo Messi, el capità de la selecció argentina i l’escollit com a millor jugador del Mundial. L’exjugador del FC Barcelona -actualment a les files del Paris Saint Germain (PSG)- apareix en una escena emulant una imatge bíblica de Jesucrist, vestit amb els colors del seu país i portant penjat del coll un penjoll amb la cara de Diego Armando Maradona, un altre de les figures més icòniques de selecció argentina de tota la història. L’artista juga amb el concepte del fill de Déu per representar que Messi agafa el relleu de Maradona com a referent no només del futbol del seu país, sinó d’aquest esport a nivell internacional.

Petons reivindicatius

TVBOY ja va retratar en un altre mural artístic fa només una setmana Leo Messi, en aquest cas acompanyat de l’estrella emergent de França, Kylian Mbappé. Tots dos apareixien amb un braçalet amb la bandera LGTBI amb les paraules ‘One Love’, en suport al col·lectiu. De fet, el mateix autor publicava la imatge a les seves xarxes socials sota el lema “que l’amor guanyi per sobre de tot”. La imatge apareixia a tocar de la parada de Metro de Diagonal.

Un altre mural que ha captat recentment l’atenció dels barcelonins és el que retrata un altre petó. En aquest cas, però, real. Després que el Marroc fes història i eliminés a Portugal als quarts de final del mundial, la mare del jugador marroquí del París SG Achraf Hakimi va fer-li un petó que de seguida es va fer viral. Aquesta és la imatge que pintat l’artista Nadiemedicearte al carrer de la Riereta, al barri del Raval.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pol a desembre 23, 2022 | 11:06
    Pol desembre 23, 2022 | 11:06
    Prou de fer el mec. Quina cosa més ridícula. Els argentins el que han de fer és millorar i endreçar el seu país que fa dècades que és en bancarrota...
  2. Icona del comentari de: Riqui a desembre 23, 2022 | 12:06
    Riqui desembre 23, 2022 | 12:06
    No he sentit a dir si en aquest mundial s'han fet controls antidoping
    • Icona del comentari de: Fi fa fa a desembre 23, 2022 | 12:38
      Fi fa fa desembre 23, 2022 | 12:38
      Als jugadors del joc de futbol... i als organitzadors, ben entès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa